Reunion

Åh vad jag längtar till fredag. Rhodos reunion, ryser när jag skriver det. En kväll som förhoppningsvis kommer kännas som en kväll på våran älskade orfanidou street.
Lite töntigt att längta så mycket som jag gör, men åh vad skönt det ska bli att få tillbaka glädjen från i somras. Det kommer precis i rätt tid.
Nu ska jag sova mig frisk fram tills fredag.
puuuss




Sick

Ligger hemma med halsont. Nyser, blöder näsblod och knaprar tabletter. Varvar det med att gå promenader med hundarna i natten. Mörkrädda jag.

Jag är livrädd, rädd för att bli sjuk igen. Jag kommer inte klara det, låter töntigt, var ju inte dödssjuk. Men jag tror inte att någon förstår hur dåligt jag mådde och hur svårt jag har för att komma tillbaka. Jag har fortfarande inte kommit ikapp i skolan. Därav "ledigheten" 3 veckor medans de andra har praktik.

Hatar att se hur alla checkar in på olika uteställen, skriver statusar om hur kul dom har eller lägger upp bildern på sina utklädnader. Vafan, jag vill också ha kul!!

Fick iallafall ett fyllesamtal för någon timma sen som gjorde kvällen bättre. Max, du är bäst!

Bild från i onsdags då det blev en riktigt bra utgång


Morgondagen

Imorgon blir en bra dag, imorgon blir det röjröjröj.


Det var en gång ett år sedan

Vet ni hur rädd jag har varit för att hamna där igen?
Den senaste veckan har jag känt att jag är påväg tillbaka, och vet ni hur mycket det skrämmer mig?
Jag som klarade mig.


Yesterday

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva kvällen igår. Den var bra, men det var lite för många faktorer som fick den att bli dålig. Jag mådde inte bra osv.
Ikväll ligger jag som vanligt hemma med Malte som har varit lite äcklig idag och även lekt terrorist. Så jag är väl ganska trött nu.
Kollar på "allt för min syster" och gråter en skvätt då och då. Hemsk film.

Såhär såg jag nästan ut igår, förutom att jag hade en annan klänning som liknade den på bilden och mitt hår blev förstört på grund av regnet..


Time Will Tell

Ligger och myser med min lilla råtta i några minuter innan mamma kommer och hämtar honom.
Ikväll blir det utgång och jag skålar för att jag är ledig i en månad nu. Wiho!


Shoes

Köpte hem lite skitskor igår. Billigt och förmodligen utan kvalité. Men snygga, och som sagt billiga.
Från skopunkten, slutsumman hamnade på 645kr. Som taget!


Men jag vet allt om dig, för du har varit min

Hola amigos!
Älskar tisdagar och dess tv-tablå. Även för att det bara är en dag kvar till lill lördag då det vankas utgång. Sedan är det även en dag närmre till fredag, och fredag innebär att jag inte har skola på en månad. EN MÅNAD. Typ bättre en jullov, nästan som sommarlov med lite ruggigare väder.

Glömde berätta om fredagen då det blev en kanske lite väl spårad utgång med Claudia, Lisa och Annika. Både jag och Claudia hade lite väl mycket alkohol i kroppen, men vi hade det otroligt kul och kom hem oskadda.
Lördag mådde jag inge vidare så det blev en lugn kväll med Malte bredvid mig.
Söndag blev en kväll med Claudia, pratandes om fredagens bravader och tittandes på The dark knight.

Nu vill jag inte missa slutet av DH. Såååå puss!

Boy you got my heartbeat running' away


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Hallå!
Haft en riktigt bra helg faktiskt, mer och bravaderna berättar jag senare. Nu står jag och väntar på Lisa vid tunnelbanan och ville bara säga godmorgon!

Har mössa idag, och är iprincip osminkad. Sen har mitt öga svullnat upp som in i bängen(syns inte på bild). Meeen Meen..


But you don't even know me

Tillslut gick jag sällskap igår av Claudia, geisha och cola, hur perfekt?

Nu sitter jag helt jättetrött på bussen på G mot skolan. Senare så kanske det blir en ny playdate, denna gång så ska Malte få träffa en fralla, lääskigt. Men får se hur det blir med det, skulle Vara skönt att för en gångs skull bara åka hem efter skolan och krypa ner under täcket på en gång.

TTYL!


Fortsätter vi kämpa så förlorar vi oss själva

Jag är så dötrött så att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Hade egentligen planer på en onsdagsutgång men de planerna ändrades ganska snabbt. Nu sitter jag nerkrupen i min säng och hoppas på att få sällskap om en stund, av Claudia alltså. hehe, vapendragaren!
På fredag däremot blir det andra bullar (är även sugen på vaniljbullar), då ska jag och C göra staden osäker med lite för mycket vin i kroppen.

Beställde förövrigt min studentmössa och lite andra studentprylar idag, så sjukt att det är så nära nu.

lärhneoiwdscdnbafksdvo<jdfj fuck det här var det tråkigaste inlägget i mitt liv hejdååå!


Fur

Införskaffade mig en pälskrage idag. Väldigt behövlig då vintern börjar närma sig och jag avskyr vinterjackor. Dessutom så är det en sån grej som man köper en gång i livet och behåller i fleeeera "100" år.
Jag är jättenöjd!


Måndagsoutfit


Men du är nog den

Åh vad jag är sällskapssjuk ikväll, ändå gör jag inget åt det. Känner mig rastlös, Malte är inte hemma heller så det känns lite tomt att inte ha honom liggandes bredvid, hehe.
Begav mig ut på stan idag för att kolla lite kläder, leta efter skor och en jacka. Men hem kom jag endast med en stickad vit polotröja (döööfin och skön).
Just nu lever jag lite farligt då jag precis har fixat visa kort och internetbank. Jag sitter här och kikar på shoppingsidor och framförallt resor helatiden, och nu när jag fortfarande har en del pengar kvar från min födelsedag så skulle det inte förvåna mig om jag råkar trycka på "boka" eller "köp". Hade fått köpstopp på mitt kort också igår, förstod inget alls. haha.

Min mobilblogg-app fungerar inte alls och det suger, för jag tyckte att det var riktigt bra att blogg.se äntligen hade kommit på något sådant. Men ikkeeeee!

Förövrigt så fick jag en fråga om jag ska jobba på Rhodos nästa sommar också, och jag har faktiskt inte en blekaste aning. Allt beror på hur livet ser ut då. Dessutom har jag ju hund nu, så det kommer nog hindra mig lite från att göra sådana saker i framtiden även fast min mamma inte skulle tacka nej till att ta hand om honom. haha. Men jag får helt enkelt se.
Om någon av er som kikar in här funderar på att göra något sådan, TVEKA INTE! kööör! En sommar av erat liv som ung måste ni spendera utomlands som säsongare. Det är det bästa jag har gjort :)


I lördags och söndags hade jag och Malte myskvällar:
image description
image description

Vi hade hela världen i våra händer

Ikväll är en sån kväll som jag inte riktigt kan sätta fingret på hur jag känner. Men till en största del handlar det nog om saknad och att aldrig vara ensam. Jag tänker på Rhodos.
Igår hade jag en otroligt behövlig kväll med min roomie Emma. Hon har redan på sin blogg skrivit att vi kanske är lite för spårade för varandra, men det var väl även där någonstans som vi fann varandra. Kvällen spårade nog redan påväg in till stan då vi hade lite för mycket alkohol i kroppen. Väl inne på Nype så träffade vi en massa rhodos människor, och kvällen spårade lite till. Det sköna är att med dessa människor, så är det okej. Okej att vara lite för galen, lite för "all over the place" och framförallt lite för full.

Det är någonstans här som jag kommer på hur mycket jag saknar kärleksön, Rhodos. Vet ni att jag aldrig någonsin var helt ensam där nere? För en sällskapssjuk tjej som mig, så kan det ha varit en av de bästa sakerna med livet som jag hade.
Som jag även tidigare har sagt så saknar jag känslan av att inte behöva förvänta sig något av någon. Allt kunde ske på Rhodos, och spontanitet var en stor del av våran vardag.

Något jag kan ångra idag är hur man tog allt för givet där nere. De sista veckorna tog vi oss inte ens ner till stranden när vi var lediga, vi satt på vårat lilla rum och spelade Uno. Kvällarna kunde spenderas med en film och svenskt chips och dip. Ja ni hör ju, det vi likagärna kunde göra det kommande året i Sverige, satt vi och gjore på Rhodos. Jag var inte ens ute och åt min sista kväll(hade dock till största del och göra med det som hade hänt..).

Det är var läskigt de första nätterna hemma, att sova ensam. Det värsta kan dock vara att laga mat till sig själv, och äta middag själv. Livet blev så tyst helt plötsligt. Inget skvaller om vad som hade hänt på bargatan när ma precis hade krypt ner i sängen. Och inget planerande vid middagen.

Jag står fast vid att så bra som jag mådde i somras, har jag inte gjort i hela mitt liv.
Jag är inte längre samma person som jag var innan jag lämnade Sverige.

Och till mina fina tjejer från Rhodos, jag älskar er, ni har förändrat mitt liv.




Kläder

Lite suddiga "outfit" bilder


Livet är för kort för att ha tråkigt


Glitter

Här har ni ett av mina underbara kap från London. 12 pund la jag ut för dessa godingar.


Vi går på rad, sotiga barn


RSS 2.0