Att sakna


Source Unknown

Feeling good

Varför ska alltid alla inlägg försvinna när jag väl skriver?
JÄVLA SKIT.

Men jag mår bra. Jag tar det lugnt. It feels goood helt enkelt.
Ska duscha nu, städa lite och sedan se om det finns någon mat att laga.
Latero är det Big broter, tagga till!
puss

Focus

Hej.
Igår var väl en av de dagarna som jag var lite väl djup. Men sån är jag.
Och jag mår bra, förutom allt det här som har med stressen att göra, som jag tidigare skrev om. Visst tar det upp alldeles för stor del av min vardag just nu. Men jag är ändå glad.
Idag har jag börjat med att sluta bry mig så jävla mycket. Låta saker bara vara, inte lägga ner tid på personer som egentligen bara ger mig mer smärta.
Och jag tror att jag har koll nu på dom som finns vid min sida no mather what.
Såå, dags att börja fokusera på mig nu. Ja det låter själviskt, men jag behöver nog vara lite självisk nu!
Inte riktigt något mer att säga nu.
Pusspuss!

Här har ni min signatur pose, bara för att jag är jag!

Besegrad

Jag känner mig besegrad på något sätt. Men samtidigt som att jag kommer vinna. Över mig själv alltså.
Att det ska behöva gå såhär långt får mig att känna mig så besegrad, jag klarade det inte, jag lät det gå för långt. Min lärare frågade mig idag hur jag mådde, och om han kunde göra något. Men jag svarade att jag måste vinna mitt egna förtroende innan jag låter någon annan hjälpa mig(om jag ens vill låta någon annan hjälpa mig). Jag vill ta tag i mig själv, och jag vill klara det själv. Jag vill vara stark ensam och inte ställa mig upp med hjälp av någon annan. Jag vill kunna hålla mig uppe, utan en stödpelare.
Och jag vill egentligen inte att folk ska veta, för jag vill inte att någon ska tycka synd om mig och jag vill inte heller dra ner någon annan. För sån är inte jag.
Men ännu en gång har jag bestämt mig för att vinna. Och den här gången ska jag klara det. Jag har alla möjligheter till det nu. Rehab nu ett tag framöver, för mig själv. Ibland med sällskap av någon ovetande.

Och förlåt för att jag alltid öppnar upp mig så mycket.

Intervju

Ni vet jobbet jag hade sökt. Jag ska på intervju, den 12 mars. Min första jobbintervju. Och går allt vägen, så försvinner jag i sommar ett bra tag.
Jag är glad!

You're long gone

Kollade runt på bloggar i min vanliga takt. Gick igenom de vanliga, men valde att kika in på en blogg som jag inte besökt på länge.
Och där var han. På bild. Mitt från tomma intet och hur oväntat som helst. Jag som satt upp med datorn i knät i min säng, la mig ner på rygg och det gjorde så ont, det gör så ont. Det är jobbigt att se honom, se att han träffar andra, men inte mig.
Jag kan inte låta bli att undra varför jag stog kvar när han fortsatte gå och varför jag fortfarande står här.


Överskattat?

Jag vet inte hur många statusar på facebook jag såg i måndags om att alla hjärtans dag är överskattat.
Jag håller inte med, inte alls.
Kärlek är fint, så varför inte fira det med sin käraste? Och om ni nu inte har någon pojkvän/flickvän och det känns lite väl jobbigt på just alla hjärtans dag, det finns andra som känner som ni, och dom finns närmare än ni tror. Så träffa en tjejkompis, slå ihop era ensamma själar och var starka, tänk att det är eran tur nästa år att få fira alla hjärtans dag med någon speciell.
Kärlek är fint, och klart som fan att kärlek får ha en "egen" dag per år.
Stay strong!
pöss

Alla <3 dag

Jag mår faktiskt bra, förutom att jag börjar bli sjuk och imorse vaknade med den värsta huvudverken jag har varit med om. Trodde allvarligt talat att jag hade fått någon hjärnblödning eller något då det bara gjorde ont på ett litet ställe men sedan sped ut sig över halva huvudet typ. Usch vad jag grät.

Men igår var det ju kärleksdagen. Trots lockande förslag på vad jag skulle göra igår så valde jag att spendera kvällen med "C", Claudia alltså, haha! Vi lagade god mat, kollade på film och åt en massa onyttigt. Jättetrevlig kväll som avslutades med chatroulette och en killa som sjöng "just the way you are" för oss. Killen visade sig vara svensk och Claudia blev rädd och klickade bort honom, själv blev jag kär. Njaa, inte riktigt kanske.

Nu är claudia här igen, men hon sover. Kul tjej. Jag har precis mulat i mig en geisha samtidigt som jag har sökt ett lite annorlunda sommarjobb. Nu får vi se hur det går, och om jag kommer våga om jag får det.

Hörs snart med lite inlägg fyllda med känslor.
puss sålänge!

Den här fick jag igår, eller inte...


Såhär mysig var våran middag


All by myself

Hejhopp!
Förlåt än en gång för min dåliga uppdatering, har försökt blogga men jag har inte haft något att dela med mig av riktigt. Var precis påväg till skolan, men jag vände vid busshållplatsen och gick hem igen. Har bråkat med min syster igårkväll och hela morgonen, vilket inte kändes så bra med tanke på att hon åker till Fillipinerna om några timmar i två veckor, så jag joinar med ut till Arlanda istället och vinkar av henne och pappa.

Förövrigt (Alltid mitt ständiga "förövrigt") så mår jag bra. Känns lite småskönt att vara ensam i två veckor nu, men lite hemskt också. Låg och tänkte på det igår, fy vad hemskt det måste vara att alltid bo helt ensam.

Min lilla Tindra har förmodligen stämbandsinflammation, stackars liten. Tord mår bra!

En bild från Nathalies 18års firande. Kulkul!

Lill lördag

Förlåt för att jag är så tyst, men jag har nog inte riktigt något att säga. Men jag mår bra, tror jag. Har kommit fram till en del beslut, och jag är så redo för en ny start nu. Börja om från början.
Igår(onsdag), så blev det spontan utgång med Lisa och Lina. Det behövdes, och vi hade det så himla kul. Dock blev stackars Lisas jacka stulen och det var ju mindre kul.
Ville bara uppdatera lite och visa att jag lever, nu ska jag dock slockna i min säng. Upp tidigt imorgon, fit for fight!
Puss och kram skumbanan!


RSS 2.0