Still I'm dying with every step I take

Det gör jätteont idag, överallt.

Ska jag?

Är grymt sugen på att klicka hem den här klänningen. Frågan är om den är värd 600 kr? Jag vet att det inte är så mycket pengar, men det känns ändå mycket för en liten klänning, speciellt för mig med typ ingen inkomst. Men den är ju så jäkla snygg.


Shopping

Idag är jag lycklig, för jag har fyndat en massa saker för endast 1500 kronor. Känner mig hur duktig som helst och glad. Visar er shoppingen ännu en gång för att jag är så glad. haha.

"Hårig" tröja från Weekday

Vit skjorta från Monki

Brun skjorta från Mango

Gråa "mocka" shorts från Bikbok

UNDERBAR Cape/jacka från Topshop

Acne pistols inspirerade skor från H&M.


Sedan fick jag även med mig en bh och ett mörkrött läppstift med mig hem men det orkade jag inte ta bild på.
Tänkte laga lite mat till mig själv nu. Pöss.

You give me fever

Ligger trasig i min säng, tror att feber ligger bakom det hela. Huvudet bultar, jag fryser, jag svettas, jag är helt utmattad. Men jag hoppas att allt bara är ren trötthet. Har inte tid att bli sjuk, imorgon så hade jag ju tänkt att shoppa ihjäl mig..

Ska hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner i sängen helt med ett glas cola och en film. Tyvärr är geishan redan slut och jag tror att jag återigen har fått ett geisha beroende. MÅSTE ha minst en om dagen, och den äts upp på 10 minuter. Nyttiga Kim är i farten igen.

Förövrigt vill jag bara säga till Alice som kommenterar min blogg regelbundet, att du gör mig så himla himla glad med dina fina kommentarer. Tack tusen gånger om!

Bjussar på en bild på mig och min favorit Max. Du är bäst!

It's a cruel thing you'll never know all the ways i've tried

Igår träffade jag någon, som såg ut som honom. Som var så lik. Något i mig fick mig att låtsas att det var han, att attraktionen skulle vara densamma med denna nya kopian som jag hade stött på. Och när han kollade mig i ögonen så dog jag nog lite inombords, gick sönder på nytt. För jag såg honom, i den här nya. Jag såg hans leende, och jag kände så mycket.
Idag kan jag inte sluta tänka på han som fick mig att sväva de där sommarnätterna. Sanningen är väl att jag aldrig riktigt har slutat tänka på honom.

hår

En sak till.
Igår färgade jag mitt hår igen. Dessutom klippte jag av det. Jag vågade. Och visst är jag stolt över mig själv, och frisyren är smaaaashing. Men inte på mig. Känner mig lite som en tjock pojke. hehe. Det som är bra är dock att det inte finns något slitet alls i mitt hår längre och jag vet inte hur länge sen det var sist!
Har har ni mig iallafall:

Stress

Känner att det här kommer bli ett väldigt luddigt inlägg, men jag måste berätta. Jag vet att ni som tror att ni "känner" mig kanske kommer sitta och skratta lite åt detta inlägg, men då känner ni mig nog inte så bra som ni tror.

Jag lider av stress. Omedveten stress skulle jag vilja kalla det. Det är väl nu jag har kommit till den punkten då jag kan erkänna för mig själv att det är just stress då allt fler symptom kommer.
Min mage mår inte bra, som jag kanske har skrivit tidigare. Jag kan inte äta utan att få kramper.
Det kryper i hela mig när jag får veta att jag har något i skolan att göra och jag får prestationsångest och tror inte alls på mig själv. Jag får panik och ångest när jag bara skriver om det.
Jag är trött HELATIDEN och kan allvarligt talat sova hur länge som helst.
Jag gråter ofta. Oftast när jag pratar om skolan. Ibland när mina föräldrar tar upp att jag kanske borde söka jobb så börjar jag gråta också, för jag vill, men jag mår inte bra och känner att jag inte har tid för jobb, trots att jag har det. Och nu lär väl folk tänka att jag är bortskämd, men det handlar inte om det. Skulle ni vara i min situation så skulle ni förstå, det är en smärta. Stress för mig är smärta och ångest.
Min hy. Min värsta fiende. Finnar. Jag känner mig ful, äcklig. Och tror att de som kollar på mig bara ser mig som äcklig.
Sedan har vi mina humörsvängningar. Jag kan vara glad ena sekunden och sedan braka ihop totalt. Det går oftast ut över min mamma och jag får lika dåligt samvete varje gång, för det är inte hennes fel och ändå så går mitt mående ut över henne.

Jag vet att det här kanske blev ett lite för djupt inlägg, men jag tror att det finns några som har undrat. Och ja, vissa dagar går jag inte till skolan för att jag mår så dåligt. Idag är en sån dag, jag har inte tid att gå till skolan för hela jag ligger utspridd på golvet i olika delar och jag måste plocka upp dom och samla ihop mig till en ny dag. Jag ska vara stark imorgon istället, jag låter mig vara svag idag.

Golden Globe

Fan vad jag är impad av många skådespelerskors outfits på röda mattan!!
Tänkte slänga upp mina favoriter, kanske kommer även mina Elle-gala favoriter också upp!







Bilderna är tagna från posh24.se

maybe you're gonna be the one who saves me

Jag brukade ljuga för honom när han frågade mig varför jag alltid var så flummig.
Jag sa att jag var trött, och att jag blir så då.
Men egentligen var jag glad och lycklig, jag blev det av honom.


Tord

De senaste dagarna har jag ätit god mat varje dag. hehe. Lite för lyxig mat för att vara vardagsmat om jag ska vara ärlig. Men en god mat vecka får man väl unna sig? hihoooo.
Har även fått en ny familjemedlem. Tord. Han är bedårande, klantig och galen. Tord är fin. Tindra är dock livrädd för Tord. haha.

Har även varit så himla på G att boka en resa i februari/mars, men får se hur det blir med det. Måste tänka lite ekonomiskt med tanke på att jag inte ensa har något jobb..

ajaaa, tänkta bara uppdatera de få människor som läser min blogg. Ni är söta iallafall.
pusspuss.

Visst är Tordan sötis? I söndags ställde uppfödarna ut honom, och vet ni vad? Han vann!! Prins.



-

Can't be with you, can't be without you.

Shopping

Igår var jag jätteledsen. När jag är ledsen på det sättet så är shopping det ända som kan göra mig glad. Kalla mit ytlig eller vad ni nu vill. Men sån är jag, kläder och mode är det bästa jag vet vilket innebär lycka när jag får lite nya saker in i garderoben!
Så jag fick en slant av mamsi och fyndade sånna toppengrejer på rean idag under typ en kvart, för att sedan bege mig hem igen. Och eftersom att jag aldrig visar er vad jag har shoppat så tänkte jag iallafall göra det nu!


Verkligen verkligen behövde en väska, en enkel svart. Så denna blev det för 299 kronor på Gina tricot. (Ignorera mig).

Döösnygg kaval med breda axlar. 249 kronor på rea, även den från Gina.

Höga gröna byxor med snygga detaljer. Enkla vardagsbyxor som inte ser så speciella ut på bild men sitter jättesnyggt på! 149 kronor, också från Gina faktiskt, jag som inte ens tycker om Gina tricot.

Och en fläskfilé. haha!


Vad hade vi varit utan nätter?

Jag tänker ofta på nätter. Långa nätter. De nätter då jag har levt och de nätter som jag önskade att jag bara försvann. Jag tänker på han som höll om mig hela natten, han som låg likadant när vi vaknade som vi låg då vi hade somnade. Jag tänker på en annan som höll mig vaken hela natten med pussar på min panna, kramar och de mest vackra komplimangerna jag någonsin fått, och utan att gå för långt kunna känna en sådan vacker närhet. Jag tänker på en till, som jag pratade med i telefonen hela natten, många nätter, han som fick mig att skratta och förstod mig på ett annorlunda sätt än hur många andra gjort. De nätter som jag har festat lite för hårt, men blivit omhållen av någon jag tyckte var fin, ni vet när man går skrattandes hem med sin kompis och bara kan prata om honom? Nätter då man har legat vaken med sin bästavän, skrattat, gråtit och pratat.
Sen tänker jag på han som jag sov brevid några gånger för mycket, hur jag hade kunnat vara utan de nätterna. De nätter som har hållt mig vaken av gråt och de nätter då jag har tänkt för mycket och fortfarande varit vaken då natten blir till dag.
Jag glömmer nog ofta bort fina dagar, då jag istället tänker nätter. Hemska nätter, men framförallt underbara nätter. Vad hade vi varit utan nätter?


I whip my hair

De senaste dagarna har varit bra. I tisdags följde jag med mamma ut till hemfosa, där jag bodde förut. Var där hela dagen, hjälpte henne i stallet, tog en ridtur och åt god middag. Sedan blev det film och sömn. Lite tid för mig och mamma att umgås alltså.
Igår när jag kom hem så tog jag det jättelugnt och vid 9 kom Claudia hit. Vi körde på en rejäl myskväll med för mycket chips och cola. Det satt inte alls fel. Vi somnade dock inte förens klockan 6 imorse så har sovit halva dagen idag och sitter fortfarande i myskläder. Tänkte snart ta tag i mitt liv och laga lite god mat.

Är lite besviken dock. Eller väldigt kanske?
Tråkigt när folk inte hör av sig trots att man helatiden försöker göra sitt bästa och vill ses. Inte kul att inte få någon respons tillbaka. Då tröttnar man.

Nu är det dock bara några få dagar tills Tord kommer hem. wiho!!


READYYYY

Åh kom precis på att det är nytt år, 2011.
Känner att jag nyligen stängt dörrar och jag är nu så jävla redo att öppna nya. Jag klagar absolut inte på 2010, men varför inte försöka göra 2011 bättre?
Aja, nu kör vi.
Har inga nyårslöften, men här är lite saker som jag skulle vilja få till i år!

-Skaffa jobb, ni som känner mig lär ju tro att jag skämtar, men jag ska försöka ta mig i kragen.
-Försöka få bättre immunförsvar, äta mer vitaminer och tillskott än vad jag gör.
-Min garderob ska få en massa fler kompisar, därav måste jag ha ett jobb.
-Förhoppningsvis åka till USA, åka till London under våren, och även någon skojig partyresa i sommar.
-Fylla 18 år, bli myndig alltså. yääääy!
-Glömma idioter.
-Och sist men inte minst så ska jag bli kär i år, och bli kärad tillbaka.


Ajfån

Det här kommer bli ett väldigt onödigt inlägg men jag vill bara berätta att jag är så himla duktig!
Min käraste telefon gick sönder på nyårsnatten, jag hade väl lite för roligt. Så den ringde runt till alla olika människor och knapparna fungerade inte.
MEN!!! Jag har lagat den, höll på och fifflade en massor med den inatt och till slut kom den igång igen och nu är den nästan helt normal. Fyy vad bra jag känner mig, och mamma kanske har rätt, jag är nog jävligt teknisk :D

Bjussar på en bild från telefonen. Vi hamnade fel när vi var påväg dit vi skulle i fredags och var ute i kanske 40 minuter, när vi kom fram var vi helt förstörda. Sminket var borta, håret var blött och humöret var väl inte heller på topp. Men det fixade sig efter att vi hade tagit över badrummet kanske lite för länge!


Last night

Gott nytt år alla fina!!!
Igår var det nyårsafton, sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. haha nejmen jag hade det jättekul igår. Idag mår jag dock inte så himla bra, men det är väl okej på nyårsdagen? Älskar att alla tv kanaler lider med de bakfulla människorna och har laddat upp med film på film. Har inte rest mig från sängen ännu, men det kanske börjar bli dags nu!
Puss sålänge



RSS 2.0