Kaloriräknare

Jag hat börjat räkna kalorier, wihop! Inom några dagar så får jag hem en träningscykel också. Jag ska vara NÖJD över min kropp till sommaren!


It's been a long time

De senaste månaderna har min längtan till ridningen kommit tillbaka, och jag har nog aldrig haft sådan här ångest över att jag slutade för några år sedan och att min häst såldes. Visserligen ville jag ha en ny häst då jag kände mig klar med min lilla Birka, men jag blev istället hästlös. Nu är det snart ett år sedan om jag satt på hästryggen, något som tidigare var min vardag i cirka 12 år.
Kan inte låta bli att kika in på hästannonser lite helatiden, men just nu ligger det ganska långt bort tyvärr. Men jag hoppas att inom en snar framtid komma igång med ridningen igen.

Bilder på mig och Birka, som nu bor i Norge.







Bilder från veckan

Ligger i sängen och har så elakt ont i min rygg. Kan inte sova, så här kommer lite bilder från veckan!
Haha vem är jag som försöker leka outfit bloggare??? Skäms


Back to the 90's, skadad rygg och lätt hjärnskakning

Hola! Förlåt för att jag har uppdaterat dåligt under veckan(inget alls, haha).

Igår hade Tillan maskerad, temat var 90-tal. Vi var bara tjejer och alla hade klätt ut sig ordentligt. Det blev en otroligt bra kväll, vi hade dansstopp, lekte hela havet stormar, limbo och självklart spelades inget annat en musik från 90-talet. Ett stort tack till Tillan som hade styrt allt så bra!

Imorse när jag och Lisa var påväg till bussen så var min otur och hälsade på igen. Jag halkade i en backa och föll rakt ner på ryggen och slog även i huvudet. Blev liggande i snön ett tag och kunde inte röra mig. Tillslut kom jag upp och då blev det taxi till Tyresö och där fick min mor hämta mig. Jag går som en gammal tant, har världens huvudvärk och är yr. Mami tror att det är en lätt hjärnskakning. Får se hur jag mår imorgon.
Haha kan dock inte sluta tänka på hur komiskt allt är, och så himla typiskt. Klumpedunsen..


Hey winterland

Jäkla skit. På grund av snön så blev det ingen myskväll, vad är det för land vi lever i egentligen?
Ligger iallafall och kollar på Mamma mia(<3), sån himla fantastisk film oh jag saknar Grekland så mycket när jag ser den.

Ska upp alldeles för tidigt imorgon, så jag kommer försöka sova direkt efter filmen. Har inget rolig eller intressant att dela med mig av alls tyvärr, allt känns ganska dött just nu. Jag känner mig ganska död, frånvarande på något sätt. Det är just den här tiden på året som har varit värst för mig i flera år, inget är kul. Bläbläblä och snö på det. ARRGGGHHHHH.

Sick of trying

Godkväll.
Ligger i soffan med Malte i famnen, har en massa onyttigt på bordet. Jag är såå bakis..

Kvällen igår började riktigt bra med ett gäng fina tjejer. Vi förade först och sedan begav vi oss till amba för en drink och därefter vidare till collage. Jag har en tendens till att alltid dricka lite för mycket där, hehe. Efter collage så drog vi vidare mot white. Jag var där inne i fem minuter sedan begav jag mig hemåt, ledsen, arg och besviken.

Idag blir alltså en väldigt lugn kväll. Är inte på något vidare bra humör.
Längtar tills imorgon då det blir myskväll med sällskap av ett underbart gäng.

Usch vad ont det gör.


Where have u been

Jag prioriterar fel hela jävla tiden.


This will be over tomorrow when we're sober

Hej!
Det blev ingen utgång igår, jag var alldeles för trött och planerna var lite för dåliga för att det skulle kännas värt att köra. Så jag hyrde film och mös för mig själv. Passar på att vara ensam nu innan min syster kommer hem från fillipinerna. Helgen ser ut att bli riktigt bra, alla tjejer från klassen är fria från jobb osv, så minst en utgång blir det. På söndag kommer Belle, loppan och Ylva(Rhodos tjejer) hem till mig och då vankas det en ordentlig myskväll. Känner på mig att jag kommer ha det riktigt kul i helgen och det kan jag glatt säga att jag förtjänar.

Är på g hemåt nu, ska försöka städa lite och även ge mig ut i kylan och fota lite dvs om min kamera och Malte vill sammarbeta..
Puuuuss


Todays

Jag är sååå trött efter en väldigt lång dag..
Ska hoppa in i duschen nu, ikväll blir det förmodligen utgång.


I'm gonna marry the night

Har gått sista promenaden med Malte, bäddat ner honom i hans säng och mig själv i min. Ska försöka släcka tvn nu så att jag får några timmars sömn inatt, behöver det verkligen. Imorgon börjar jag läsa psykologi B, spännande.
Så over and out för mig!


Dunkande hjärtan klockan kvart över fem

Hola! Sitter på bussen påväg hem, är dötrött. Sov inte ett skvatt inatt, hur jobbigt som helst. Dagen har alltså spenderats åt att försöka hålla mina ögon öppna i skolan, och jag klarade mig igenom alla lektioner.

Hemma väntar min kära mamma, hon har lagat mat, vilket är så himla skönt nu när jag är trött. Jag lagar ju mat själv inprincip varje dag, det är trist att laga mat och äta utan sällskap, hehe.
Ska försöka somna i bra tid ikväll så att jag mår bra och är pigg imorgon. Förhoppningsvis kanske det vankas utgång?
Adios sålänge!


Mammor och minimodeller

Jag är så irriterad på alla människor som klagar på programmet som om det skulle vara hemskt att vara barn modell.
När jag var ca 4-5 år kom mina drömmar om ett liv som modell. Jag gick modellskola, plåtades och gick modevisningar. Det var en dröm för mig, jag älskade det mer än något annat och det var inte min mamma som ledde mig in på det spåret, utan det var jag själv, med min mamma som en hjälp på traven. Hon hjälpte mig, och det var jag bara tacksam över.
Jag minns en dag när jag kom hem från skolan, sju år gammal, så sa min mamma att hon hade fått ett samtal av Marika (Marikas dans&modestudio), om att jag skulle få gå en visning för lindex på Berns. Jag grät nästan av lycka, jag kunde inte sluta skratta, så lycklig.

Vart jag vill komma med det här är att man inte ska dra alla över en kant, jag är säker på att flera av minimodellerna verkligen har som dröm att bli just modell. Men alla barn blir såklart irriterade på sina mammor när dom säger till för mycket, det blev även jag. Sen att dom sminkar barnen och rakar deras ben kan väl vara lite överdrivet och vissa mammor/pappor är faktiskt rent av djävulska och pushar sina barn inom sporter, yrken m.m. Men av min egna erfarenhet så blir jag arg över alla Facebook statusar om hur hemskt programmet är, vafan ni vet ju inte hur deras liv ser ut?


Three little words

Till er som har undrat så är min nyårsklänning köpt på nelly, märket är three little words :)


Trasig

Efter tre timmars sömn inatt och en hel dag ute i snön så är jag heeelt förstörd. Mina händer svider fortfarande efter att ha varit helt blåa och jag kan knappt hålla ögonen öppna.

Jag tänkte lära mig åka skidor idag, hur det gick med det kan vi ta en annan gång. Att hjälpa alla barn gick däremot bättre än förväntat, blev aldrig irriterad och jag hade bra tålamod. Good job Kim!!

Nu har jag precis lagat och ätit jättegod middag, det behövdes. Ska ta en prommis med Malte och sedan krypa ner under täcket med fjärrkontrollen i handen.


Redo för skidbacken

Haha jag spyr på hur jag ser ut idag. Jag ska ju som sagt till Hammarbybacken, vilket jag antar betyder snö? Så jag drog på mig massa kläder och trampade i mina fötter i ett par moonboots. Världens fulaste(och skönaste) skor. Ja nu lär jag ju inte frysa iallafall, men får stå ut med blicka från människor. Haha.


Insomnia

Jävla skit dag! Vaknade upp och mådde förfärligt, självklart så var migränen på besök igen. Har kämpat mig igenom hela dagen, trots att hela jag blir en annan människa när jag får migrän. Ingen känsel i många delar av kroppen, ingen balans, ser jätte dåligt och blir allmänt konstig och arg. Inte hittade jag några värk tabletter heller förens nu sent på kvällen då jag såg två migrän tabletter liggandes längst inne i medicin skåpet, tack Gud!!
Nu mår jag bättre, men kan inte sova. Kanske i ett halvt år nu så har jag haft som vana att somna vid tre på natten. Spelar ingen roll när jag ska gå upp, det är klockan tre(ibland fyra) som min kropp förstår att det är dags att sova. Så jag ligger här med världens insomnia, är arg, mår dåligt och orkar definitivt inte ta hand om ett gäng tio åringar imorgon i Hammarbybacken. Ska vara där halv nio, morgon trött kommer jag vara och lägg till jobbiga barn och mitt dåliga tålamod med just barn så kanske ni förstår hur det kommer gå..

Haha sån jävla bitterfitta jag är idag, men blöäääääää för deg här. Vill sova, vill vara pigg och jag vill må bra.
Klockan ringer halv 7 och då ska jag ut med Malte. Kul.
Klart slut.


Roomie

Ikväll kom min favorit roomie hit, Emma. Tjejen jag spenderade hela sommaren med, vi var inprincip aldrig utan varandra så att vi knappt hinner ses nu är så himla tråkigt. Men vi har ätit god middag, pratat en massor, kollar på bilder/videos från Rhodos och tryckt i oss lite onyttigt. En toppen kväll, och det var något jag behövde :)

Nu ligger jag här hemma ensam igen, nedbäddad i soffan. Ska nog förflytta mig till sängen istället, är så trött. Hela min kropp säger ifrån. Vill också hinna somna innan jag får rejäl ångest över att jag inte är ute ikväll, haha.


Tord

Ett annat bra mys sällskap är mitt monster Tord. Även kallad tordi, tordey, tordan, toshi, boobo, snuffi och fluffy.


Sjuk(som vanligt)

Igår var jag på cafét med några snyggingar. Det var en skev kväll men den slutade bra.
Nu ligger jag hemma i min säng och väntar på att min vove ska komma hem så jag får lite sällskap, han är nog den bästa att mysa med någonsin haha.
Blir en lugn kväll då jag inte mår bra alls, ont i halsen, huvudet och resten av alla kroppsdelar.


Regrets

Och jag hatar att det var jag som vände mig om och gick den där dagen.


Istället för en powerwalk så blir det en powernap


You can hate, but never break me

Första dagen på sista terminen. Känns bra, men ändå som att det är så långt kvar och jag förstår inte hur jag ska kunna hålla ut. Håller tummarna för att inte mitt immunförsvar kommer i vägen igen, det klarar jag inte!

Var även och grattade världens finaste mormor idag som fyller hela 79 år. Min underbara, grattis!!


Word


Blögg

Hatar blogg.se appen som alltid ska göra dubletter av bilder.


Min råtta har blivit en hund

Min lilla pojke har börjat förvandlas till en man, haha. Han ser faktiskt ut som en riktig hund nu. Ångrar inte en sekund att jag spenderade mina pengar på honom den där dagen.
Bästa Maltis!!(känner mig som en riktig nörd)


2012

Kan väl inte säga att jag har haft en höjdar start på det här året. Jag har blivit otroligt förkyld och febrig efter nyårsfirandet som förövrigt var riktigt bra. Sedan är jag otroligt besviken på några vänner. Jag ställer mer en gärna upp för mina vänner, det är bara en naturlig sak för mig. Jag begär inte heller att någon ska tacka mig för att jag har ställt upp, men för guds skull, ni kan väl iallafall försöka komma ihåg vem som alltid har försökt torka era tårar och funnits där när livet har blivit lite extra jobbigt?
Kanske är det här ett år för mig att stå upp för mig själv, och inte göra som andra säger eller ber mig om. Nej usch vad trött jag är på att bli överkörd av människor. Jag försöker liksom alltid bara se det goda i varenda person i mitt liv.

Just nu vill jag bara att tiden ska gå, radera hela den kommande våren och sedan resa iväg långt bort med bästa Claudia. Allt kommer bli så bra.


RSS 2.0