You found me

Har inte mycket att berätta. Lägenheten börjar komma i ordning, bara några småsaker kvar att fixa. Min katt är dessutom på plats nu.
Jag ska kila iväg till skolan, klädd i långkjol och vit tunnstickad tröja. Döljer mig. Helst hade jag gärna haft en hatt också, eller varför inte klä mig i en stor sopsäck? Känns som att det skulle sitta fint idag.
Puss mina fina!


helgen

Min helg blev allt annat än vad jag trodde att den skulle bli. Jag missade min farfars bergravning pga mitt helvetes jävla immunförsvar. Jag kunde ärligt talat knappt röra mig eftersom att jag hade sådana sjuka smärtor i magen och huvudet. Det kändes omöjligt att sätta sig i en bil och åka flera timmar ner till Småland. Och ångesten ska vi inte ens prata om.
Orkar inte skriva något. Ska se Bridget jones dagbok.
puss sålänge.
Och Godnatt farfar, förlåt<3


OH MY GOD

Vet ni hur länge jag har suktat efter dessa skor? De perfekta höstskorna. Så äckligt snygga att jag bara dör. Dock dyra. Såklart..Sen helt plötsligt så fanns dom bara där. Kopiorna. Från Nelly. De har dock inte kommit ut ännu, men när de kommer, så SKA jag ha dom. JAg fyller år snart också (till er som läser min blogg....), så jaaaaaa de är bara att skicka hem skorna till mig sötisar. Dessutom lär nog priset inte bli allt för farligt!Update: Börjar bli lite osäker på om detta verkligen kan stämma. De ser ju på pricken likdana ut och jag vet dessutom att de översta skorna finns i senapsfärg också, och de under ser ju väldigt senapiga ut. Men jag håller hoppet uppe!

Love the way you lie

Är nu hemkommen efter en jobbig skoldag. Jensen håller inte sina löften om halvdagar. Jag går nu från 8 - 13:40 varje dag förutom fredagar då jag går från 8- 16:55 de veckor jag går förmiddag. Känns sjukt jävla hemskt. Lite fel av mig att skriva skit om jensen efterssom att jag är en av ambassadörerna för skolan. Men sanning är sanning.
Annars så har dagen gått bra. Inga speciella händelser. Nu är jag dock skithungrig så jag funderar på att ta någon macka eller något efterssom att det känns lite onödigt att börja med middagen nu.
Ha det gött sålänge, ikväll tänkte jag lägga ut lite bilder från Rhodos :)

Tankar

Jag tänker tillbaka på det som har varit. Jag tänker även på hur det fortfarande skulle kunna vara. Utan mena något speciellt. Väldigt almänt bara. Jag tänker på hur sorgligt mycket jag bryr mig om folksutseenden, och framförallt mitt. Hur kritisk jag kan vara. Jag tänker även på mamma och hur konstigt det känns att inte längre bo tillsammans med henne. Jag tänker även på farfar, hur han helt plötsligt bara försvann uppåt och jag tänker på hur jobbig begravningen kommer bli som kommer vara i helgen. Jag tänker på Småland, vilken lättnad det kommer kännas att träffa släkten efter så många år.

Usch, jag tänker för mycket.
Avslutar detta inlägg med en lite roligare bild för att lätta upp stämningen.

Pics 2En till bildbomb. Fler kommer som sagt.

some..

Some roads lead nowhere

Pics


Bara några random bilder, alla tagna från olika tillfällen. Mer sånna här inlägg kommer! :)

Min nya babe


Nej hörni, jag kunde inte hålla mig ifrån en skinnjacka med fårull att ha i höst och vinter. Så denna fick jag av mamma för någon vecka sedan. Jag är kär. På riktigt.
799:- från Lindex. De niiiii!

Sommaren 2010 - I'm back

Sommaren är väl nästan över? Ändå så vägrar jag säga att det är höst förens september månad är här. Sommaren har bjudit på både gott och ont. Mest gott. Kanske den bästa sommaren hittils? Nja inte riktigt, men den har varit väldigt bra. Känns som att jag knappt har varit hemma något. De två första veckorna i juli spenderades på Rhodos, två partyveckor. Då menar jag verkligen party varje kväll. Självklart var jag även sjuk två veckor efter jag hade kommit hem. Direkt när jag hade blivit frisk så begav jag mig till Rättvik i en vecka. Även en del party där, men inget direkt superkul att berätta om.
Förövrigt så är jag och min bästavän inte bästavänner längre, Anso alltså, vi skiljdes åt. Det är tråkigt hur vissa verkligen kan lämna sina vänner för pojkvänner. Nästan lite läskigt hur man kan bete sig dåligt och jag hoppas att ingen annan håller på med något sånt dumt då det är det dummaste en vän någonsin kan göra. Nog om det.

Sen har vi väl det största som har hänt detta sommarlov. Jag har flyttat hemifrån. Med min syster. Vi bor numera i en tvåa vid Haninge Centrum. Har inte ens bott här i en vecka så ännu har jag inte kommit underfunn med hur bra jag trivs osv, men allt blir nog bra när vi får ordning på alla kartonger och så.
Sen var ju sommarlovet iprincip slut..

Direkt när skolan börjar så blir jag ju självklart sjuk. Har kommit fram till vetskapen om att jag kanske inte kan vara i en skolmiljö med så mycket människor och bakterier eftersom att jag genast blir sjuk. Förra läsåret så var jag ju sjuk nästan varannan vecka. Inte så roligt.

Nu blev det här inlägget förjävla långt. Men nu kör vi då? Hörs snart.

RSS 2.0