Först när du tar dig ner på jorden så kan jag vara din vän

Kanske är det som folk säger, att du och jag är en person tillsammans. Eller så är det som jag tror, att du inte kommer hitta tillbaka.
Du är svag, och det är det som sårar mig mest. Du behöver hjälp, du måste lära dig att skilja på rätt och fel.
Du förstörde mig, helt och hållet. Från insidan och hela vägen ut. Du förstörde allt. 
Ändå så vill jag inget hellre än att krama dig och säga att allt kommer bli okej, få dig att skratta, för det vet jag att du kan. Men du är för rädd, du är för svag.  


No one wants forever

Jag sliter som aldrig förr. från nio till sex. Skriver artiklar, som alla faktiskt har blivit publicerade på Nyheter24. Det är helt sjukt lärorikt.
Är otroligt trött efter de långa dagarna och jag förstår inte hur jag klarar av att vara vaken när jag har kommit hem. Men jag försöker hålla mig levande.

Ska till doktorn imorgon också. Först var det endast tänkt att jag skulle kolla min syn. Men det är väl lika bra att ta alla problem på en gång. Så det lär bli en del prover och sådant skoj..
Sedan ska jag även få en ny dator. Känns rätt så underbart med tanke på att min nuvarande dator stängs av lite när den vill.

Ni får en bild på mig och lille misse sötis Tindra.


-

Jag älskar godnatt och godmorgon sms! Kanske något av det bästa jag vet.

Then i guess you can hang with me

Jag ska beskriva mig själv just nu.
- Nyduschad
- Tröttast i världen
- Vill vara sugen på blåbärspaj, men är inte det
- Nervös inför prov
- Ganska glad
- Ganska lycklig till och med
- Otroligt förväntansfull
- Och ännu mer nervös

Varför så förväntansfull och nervös då? Jo för jag har fått APU plats. En vecka innan praktiken börjar så har jag äntligen fått besked. Igår var jag där på besök. Nyheter24 är det som tar emot mig. Och det är ganska jäkla stort för mig kan jag lova. Jag hade väl mest ställt in mig på att få göra allt skitjobb på min praktikplats, men nu visar det sig att de har höga förväntningar och förhoppningsvis kommer de artiklarna jag skriver hamna på hemsidan. Hur galet är inte det? För lilla mig också. Usch så nervös och rädd jag är. Men lärorikt lär det nog bli.

Nu ska jag fortsätta plugga inför ett psykologi prov som jag har imorgon. Jobbigt värre. Men snart är jag fyra veckor fri från skolan.

Mitt leende fastnade inte riktigt på bild, så det fick bli den väl igenkända pussmuns posen. Ja, jag är lika trött på den som ni är.


Rhodos 2010


Jag vill tillbaka till varma dagar och långa nätter.


I am here to stay

Lyssnar på låtarna från filmen Dear John. Hur fina som helst, precis alla. De är liksom som filmen, lika fint. Packar gör jag också. Packar ner allt jag äger. En gång till. Allt ska ner i lådor för att sedan packas upp på ett annat ställe. Inte så långt bort. Men nu är det dags för flytt igen. Börjar känna mig som en sån där, en sån där som jag inte riktigt kan sätta ordet på. Packar ner, packar upp och inte är riktigt säker på om man är där för att stanna. Men allt ska bli bra nu. Allt ska bli lika fint som det var. Jag har bestämt mig.

Några veckor gammal bild. Håret är mycket ljusar nu, jag vet inte riktigt hur det känns. Jag saknar att ha det brunt. Jag som aldrig trodde att jag skulle sakna det.


Världens finaste kommentar

Postat av: alice
Hej! Jag måste bara säga att du har varit min inspirationskälla, mentalt stödd o.s.v jag ska bara säga: DU ÄR BÄST! <3 Du är dig själv (hoppas jag) lever livet och tar dig genom kriser som vilken stark människa som helst hade gråtit sig igenom.Sluta aldrig vara dig själv! Vi är många som stöttar dig! <3 :D


Det är inte så särskilt ofta jag får kommentarer, men ibland händer det. Förut var det mer i mina gamla bloggar, nu är det mindre.
Men det här var den finaste kommentaren som jag någonsin har fått! Blev helt varm i hela kroppen. Tack Alice för att du lös upp min dag.
Åh så glad chey jag blev nu :)
pusssss

Foto A


You

Jag är kär i dig Justin Bobby. Du är så fin!

RSS 2.0