Missandmr.blogg.se

Är tillbaka på min och Max blogg nu. Hoppas ni blir glada. Och förlåt för alla bloggbyten. pööösss

http://missandmr.blogg.se/

Klassfest

Nu drar jag mer eller mindre iväg på en klassfest. Grillfest. Dock inte min klass, det är Ansos. Men sötan har bjudit in mig.
Kameran är bjuden också, så den hänger på.
Ni som har sommarlov, kul för er. Själv för jag sommarlov på fredag. Men jag är ledig imorgon. Hur onödigt?
Pusss


Hur sött är inte det här?


Skinn

Vad tycker ni om mina nya skinnshort? Heta vaa?
mammas gamla byxor!

Älskade syster

Har redan grattat min syster på studenten. Men gör det igen, grattis.
Och jag saknar dig redan, även fast vi bråkar alldeles för ofta. Känns otroligt knäppt att vi inte kommer ses förens i mitten av juli, eller kanske senare. Hemskt rättare sagt.
Hoppas iallafall att du får en super semester.

Ser jättekort ut. Men min syster hade trots allt skyhöga skor på sig.


Long gone

Tror inte att vi finns längre. Det kommer jag tro till du bevisar motsatsen. Men just nu är vi long gone.

I'm in love with a robotGrönan

Godmorgon folks.
Vet ni? Jag ska till grönan idag. Får till och med ledigt från skolan för att gå dit. Anledningen varför jag ska dit är för att jag har hjälpt min skola på gymnasiemässan och andra öppna hus osv. Så vi ska spela fem kamp och åka lite saker. Gratis. Annie och Cassandra ska också dit så vi kommer nog ha jättekul.
Kameran följer självklart med :)

Har shorts på mig, hoppas att jag inte fryser ihjäl!

30 juni

Inte långt kvar nu. 30 juni så åker jag bort i 15 underbara dagar. Till Rhodos, med Jasmine. Längtar ihjäl mig lite. Den här resan ska bli så himla bra, det måste den bli.

Bild från förra sommaren.

Robyn

Robyn, vilken stjärna. Har älskat henne sen barnsben. Alla hennes låtar är så fina tycker jag. Låten With every heartbeat kan man ju knappt lyssna på utan att hjärtat slutar slå för någon sekund. Hennes nya låt är också en fin sådan. Dancing on my own heter den.


Texter

Jag har sjukt många texter på lager som jag har skrivit. Men jag vågar ärligt talat inte lägga ut dom. Rädd för att få dålig respons, rädd för att folk ska se mig som någon jag inte är. Svårt det här.
Vad tycker ni?

Maxad helg

Har haft en alldeles galen helg. Min syster har tagit studenten så det har varit mycket fix med det. Så jag ber om ursäkt.
Har en sjuuuuukt god nyhet för er.
Jag fick en kamera idag. Min system är ju på lagning men den är nog lagad snart, men nu har jag även en ny rosa söt sak.
Så mer bilder kommer ni får. Bra va?
Ska hjälpa till med maten nu här hemma. Snart får ni mer update. pusspåer.

none of them stand a chance

Nu ska jag till skolan i en sinnessjukt tråkig outfit. Hade noll insperation idag. 0,0 verkligen.
Blir uppspelning av en teater vi har gjort i skolan idag. Därefter blir det shopping. Har nog bestämt mig för att lämna tillbaka den korall färgade klänningen. Känns viktigare att köpa lite korta festklänningar till Grekland. En till långklänning kan jag köpa hemma, eller så hittar jag någon där om jag har tur.
Nu måste jag rulla. Bless!

Plugg plugg och mer plugg

Man kan tro att det är över. Men nej. Den här kvällen har spenderats åt att göra en analys om min träningsdagbok. Alltså en uppgift inom idrott&hälsa. Inte kul alls om jag ska vara ärlig. Kom däremot även iväg till Västertorp för att kolla in mitt blivande hem. Det var faktiskt helt ok. Har varit lite skeptisk över området och att det är röda linjen. Känner knappt ingen som bor där ute så det känns väl lite små sorgligt. Dessutom är det inte så kul att lämna Enskede heller. Men allt blir nog förhoppningsvis bra i slutändan!
Nu ska jag ta en dusch.
Ching sålänge!

Dagens outfit

Tack för hjälpen i inlägget nedan, sluta dock inte kommentera, vill ha allas åsikter!:)

Idag hade jag på mig detta

Maglinne - jc (jag har själv klippt av armarna)
Chinos - Monki (gamla)
Väska - Bottega Veneta (fake från Thailand)

Beslutsångest

Jag har köpt två stycken långklänningar inom tre dagar. Det var bara meningen att det skulle bli en. Men det blev två som sagt.. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Behålla båda två eller lämna tillbaka någon utav dem
Så därför måste jag veta vilken ni tycker är finast. NI måste verkligen hjälpa mig med det här...


Klänning 1, 249:- från h&m, skärpet är gammalt. Bilden ger dock inte färgen rättvisa, den är egentligen något starkare. Lyser lite mer.


Klänning 2. 149:- h&m. Här ger inte bilden formen någon rättvisa. Men den sitter åt vid brösten och sen är den "flygig".


SÅÅÅ sätt igång, vad tycker ni?

Dancing on my own


Godnatt.

Love oh love

Varmt välkomna mina damer och herrar.
Kommer numera förmodligen hålla till här, ensamstående bloggerska nu för tiden. Inget att hurra för, men Max svek ju mig.

Bloggen kommer till största del handla om precis samma sak som de flesta andra bloggar - min vardag. Men även en del mode och djupa texter efterssom jag nyligen har blivit lite kär i fina texter. Har nämligen själv börjat göra sånna fina texter, är väl ingen direkt stjärna, men jag tycker det är kul att skriva iallafall! 

Bless!


RSS 2.0