Kärlek

Jag är kär.
De sitter perfekt.
De är finare i verkligheten.
Kär. Kär. Kär.

Skorgasm

Jag tror inte riktigt att ni kan fatta hur förväntansfull jag är. Förstår ni att min mamma har fått ett sms där det står att mina Jeffrey Campbell - Lita skor är klara för uthämtning? Förstår ni att jag äntligen kommer att få ta på mig de underbara skorna som jag har drömt om sen första gången jag såg dom i typ Maj månad? Förstår ni att jag kommer gråta?
Sen kommer rädslan. Tänk om dom är för stora? Tänk om dom är för små?? Tänk om dom inte passar alls. Jätterädd är jag.
Men mer update får ni om det imorgon, när jag har fått på mig skorna. iiiiiiih!

Nyårsklänningen är även kirrad, den är hur fin som helst.

Tänkte bjussa på en bild också, så ni får se hur mitt hår ser ut för tillfället, mycket ljusare än vad det har varit, och som sagt några cm kortare. I love it. En färgning till och sen kommer det vara smaaashing.

Mig får du inte tillbaks

Vi hade kunna fortsätta i ett år till, kanske två. Men det hade förmodligen inte gjort någon skillnad. I för många år så har vi försökt bygga på något som egentligen inte kommer bli något, inte nu. Det som har hänt dom senaste dagarna har förstört så mycket, och jag hade inte kunnat stå ut med pikar och utskällningar för något jag inte gjort, sånt tar jag inte. Hur sur, ledsen och irriterad jag än är, så tror jag att det här är bra. För dig och för mig.
Du är fin, och du har varit en av dom som jag betytt mycket för mig de senaste åren. Det kommer kännas konstigt, och jag hatar att skiljas åt som ovänner.
Och jag vet(tror) att du kommer läsa det här, men säg inget, för jag vill inte veta.

qwdasmk

Önskar att alla bara kunde se min ilska och hur arg jag är. Vet ju inte alllllllls vad jag ska göra. blöblöblöblböbölböbölb, och jag fattar inte varför jag tar åt mig så jävla mycket för något jag inte gjort, men jag hatare. damp på riktigt det här, tänkte gå och sparka på något nu.

Jag blir dessutom äcklad, när jag tänker på hur han måste tänka när jag säger att det inte stämmer, när han tror att jag bara ljuger honom rakt upp i ansiktet, för det är det värsta jag vet, människor som ljuger. Äckliga människor.  Men nu måste jag sluta tänka så mycket, skaka av mig allt bara, för det är ju trots allt inte mitt misstag och inte jag som förlorar något. Det är du som går iväg och tror att du gör det rätta. VARSEGOOOOO!
ciao

I'm yours, you're mine, two satellites

Gårdagen var väl minst sagt omtumlande. Blev en ganska spontan utgång med ett par grabbar, bland annat Luciano. Vi började på Nivå 22, för att sedan ta oss vidare till Entourage där jag träffade på massa bekanta människor, kult. Väl där inne så tappade jag bort alla helatiden (jag är ganska vimsig av mig och snurrar ofta iväg på mitt egna håll). Möttes av både surhet och falskhet, kulkul. Lite senare hängde jag på min systers vän Anna till Lobby och även där kände jag mig helt lost, haha. Men stötte däremot på några härliga människor.
Sen när jag fick nog av partajande så skulle jag åka hem, och möts då av helt sjukt falska anklagelser. Ni vet hur sur man blir va? När man verkligen inte har gjort något som en annan säger att man har. Vadfan gör man då liksom? När andra är så säkra på sin sak. haha blööööö på kvällen kände jag då. Hemma var jag vid fem iallafall, sjukt upprörd och på himla dåligt humör som fortfarande sitter i. Men om man bortser från det dåliga så var väl kvällen ganska bra ändå.
Ärligt talat så har jag typ ingen aning om vad jag nyss skrev, är helt död och det känns som att det här var den mest konstiga text som har skrivits i min blogg. jajajajajja. puss


Igår körde jag på mina heels och älskade svarta höga jeansshorts  och enarmad tröja. puss blä hej.

Tord

Kolla vilken liten tuffs som kommer hem till mig om två veckor!
En fin liten perserhane som ska heta Tord. Söt vaaa? Vi dör här hemma av längtan, var och kollade på honom idag och bestämde oss.

Oh happy days?

Jag har fått dessa skor (däremot i snyggare färg, beiga):

Mina drömskor är dessutom påväg hem till mig (Kan ni fatta att dom ska bli mina????):
Dessutom så ska jag och min syster få en perser kattunge, mjaomjao. Och jag har fått en massa andra fina presenter.
Men julklappar är inte allt, inte i närheten till allt, egentligen inte mycket alls. Jag ville ha en julafton med min familj. Det önskade jag mig nog mest. Men det har varit kaos. Har blivit så himla sviken.
aja, julafton är slut, vilket känns jätteskönt. Men nu är det två dagar kvar av denna julhelg och jag har en känsla av att det inte kommer bli lätt.

Hoppas att ni har haft en bra ju iallafall! Puss och godnatt!

It's time

Jag ger upp nu,
tänker jag samtidigt som tårarna smakar salt när de rör sig över mina läppar.
Jag vill inte längre.
Jag hatar män,
förmodligen för att min pappa aldrig riktigt har varit en pappa,
och kanske för att min mammas pojkvän är en idiot och har förstört oss som familj.
Jag vet inte om jag har gråtit såhär mycket, men det har jag nog.
Och hur kan HON, göra så?

Dagen innan julafton och mitt liv rasserar på nytt, ännu en gång, pågrund av dom. Pågrund av honom. Som har förstört oss.

The girl and the robot

Ni vet när man älskar någon som slutade älska för längesen?


One minute it's love and suddenly it's like a battlefield

Vill bara säga att allt börjar bli lite lättare nu. Jag börjar hitta tillbaka. Dessutom blir jag alltid extra glad under juletid. Julgranen är uppe och imorgon kommer dessutom min mormor hit, och mamma. Ska bara njuta denna jul och se över de som inte är värda att se på.
Dessutom är jag glad över att jag har fina vänner, sen att jag har en del falska i min omgivning är väl något man får leva med. Alltid är det någon som snackar skit och inte kan ta saker med personen i fråga istället, och det äcklar mig. Har bara väldigt svårt för att förstå hur man kan vilja vara så. Men inga sura miner nu för det är jul!
Puss och kram.

lista

1. Hur gammal är du om fem år? 22!

2. Vem var den sista du träffade? Min syster Mika

3. Hur lång är du? 171 cm

4. Vilken var den senaste film du sett? The day after tomorrow.

5. Vem ringde du senast? Mamma tror jag, eller Cassandra.

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till mamma "Vi har hittat världens sötaste perser sin finns i Tyresö, så ta med din dator till jobbet så att du kan kolla!! Puss", haha vi funderar på att skaffa en vän till Tindra som börjar bli lite uttråkad och tar ut sin ilska på mig.

7. Vad är dagens planer? Det är natt. Men då solen lyser igen så ska jag och mamma inhandla en julgran. Blir nog plastgran för första gången i mitt liv.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa. Är jävligt seg på att smsa med min iphone, ioförsig råkar jag alltid lägga på när jag pratar i telefon också. Men att ringa gillar jag nog mer ändå.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda. Eller rättare sagt inte tillsammans. De har aldrig varit gifta.

10. När såg du senast din mamma? Idag när hon lämnade donken mat till mig, tack!

11. Vilken ögonfärg har du? Blåa

12. När vaknade du idag? 13:00

13. Har du någon gång hittat en katt? Hmm, jaa. Eller hittat och hittat, jag har sett katter ute? och typ utomlands ioförsig.

14. Vilken är din favoritplats?
Koh samui.

15. Vilken plats föredrar du minst? Flygplan, trånga utrymmen och alla kalla platser. 

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Jag drömmer om ett liv långt bort härifrån, med en fin pojkvän, ett jobb som jag älskar och vara lycklig.

17. Vad skrämde dig som barn? Allt skrämde mig när jag var liten. Jag var rädd för mycket. Kanske för att det hände en del grejer under den tiden som jag har växt upp som har gjort mig rädd.

18. Vem fick dig att skratta senast? Cassandra, Josefin och Lovisa.

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover oftast med trosor, med något löst linne ibland. När jag fryser blir det dock betydligt mycket mer.

22. Hur många kuddar har du i sängen? *räknar*, 5!

23. Hur många landskap har du bott i? Ett.

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Aldrig faktiskt!

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor.

26. Är du social? Ja det är jag!

27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's, cookie dough och marängswiss (stavning?).

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa och köpa en ny garderob. Spara också!

29. Tycker du om kinamat? Si, det gör jag.

30. Tycker du om kaffe? Ibland.

31. Vad dricker du till frukost? Oboy.

32. Sover du på någon särskild sida?
Näpp, vrider och vänder mig väldigt mycket innan jag somnar.

33. Kan du spela poker? Nej, kunde spela lite förut. Men inte på riktigt.

34. Tycker du om att mysa? heheheheh, jaaa... hehe.

35. Är du en beroendemänniska? beroende av? närhet, ja!

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Inte vad jag kommer på nu.

37. Vill du ha barn? Vet faktiskt inte. Har i flera år sagt att jag inte vill ha barn, och det säger jag fortfarande. Men jag lär nog hinna ändra på mig!

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska typ. Några tyska ord, några spanska ord och några thailändska ord.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej

40. Föredrar du havet eller en pool? Havet är otroligt vackert. Och att ligga vid havet och sola är underbart. Men jag har en liten rädsla för hav efter tsunamin och ligger alltid på min vakt. Dessutom blir man ju så äcklig av saltvatten. Så jag föredrar nog mer att bada i en pool. Tråkig tjej jag vet.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och andra ytligheter. Mysmiddagar också!

42. Äger du dyra smycken? Nej! Tomas Sabo armband kan väl inte riktigt räknas som dyrbart?

43. Har du någon gång testat narkotika? Nope!

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Vatten.

45. Vem är den roligaste människan du känner? Guud, jag vet inte. Känner många roliga typer.

46. Välj ett ärr på din kropp? Ett ärr jag har på handleden som ser lite ut som att jag har skurit mig. Detta är dock inte fallet, det skedde bara en liten olycka på idrotten då jag och en klasskompis vill fånga samma boll.

47. Vad har du för ringsignal? Iphones tråkiga. Som alla andra på tunnelbanan också har.

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, det har jag. Bland annat en söt klänning från när jag var kanske ett år.

49. Flirtar du mycket? Inte medvetet tror jag.

50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen profilbild.

51. Kan du byta olja på bilen? haha uhm nej.

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej jag är en duktig förare. Ioförsig så har jag aldrig kört bil. Menmen.

53. Vilken var den senaste bok du läste? Tristan och Isolde, läser i Svenska B kursen.

54. Läser du dagstidningen? Nej.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp.

56. Dansar du i bilen? Ja det händer, men sjunger gör jag nog oftare.

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Absolut ingen aning.

59. När var du i kyrkan senast? Minns inte.


Turnaround

Jag har träffat för många dåliga, som nu har satt stopp för de bra. Alla är likadana tänker jag, men så är det ju inte.


That's just how we live

Ibland räcker inte orden till. Meningarna blir för korta. Men det finns så mycket mer. Ord är inte tillräckligt.

hair

Mitt hår har blivit lite ljusare och lite kortare. Jag som är en riktig mes vågade mig inte på någon drastisk förändring..
Efter min systers fest igår så mår jag väl inte så jättebra. OOOM jag önskade att jag inte hade druckit något. Men julbord it is, och det är bara att ladda om.You are my only exeption

Jag har varit så död de senaste dagarna. Har somnat direkt när jag har kommit hem för att sedan vakna av att mamma ringer och säger att jag inte kommer kunna somna på kvällen om jag sover under dagen. Det ända jag tänker då är ju att det spelar ingen roll, jag kan ändå inte somna på kvällarna längre. Tänk att det alltid ska vara något fel. haha.

Längtar just nu bara till helgen. Min syster och henns vän Dominique ska på fredag ha lokalfest, och på lördag blir det julbord (älskar julmat, älskar all mat). fy vad bra den här helgen ska bli, får ju dessutom lov på fredag. wihooo. Och snart är det julafton, självklart har jag önskat mig jeffrey campbell Lita, nu hoppas jag bara på att få tag på ett par innan de tar slut när de har kommit in. De är slut typ överallt just nu.

Har panik över att jag vill hinna klippa och färga mitt hår innan fredag så nu håller jag tummarna på att min syster kan. Annars klipper jag fan av det själv och köper en billig färg på Vivo.

Tänkte iallafall bjuda på några bilder från i lördags då det bjöds på trerätters middag hos Cassandra med fina tjejer.

Sen har jag även några bilder från förra fredagen på Nype på lager som jag blev taggad i på fäjjan.I'd catch a grenade for you

Skriver snabbt från mobilen. Bra update med bilder från helgen kommer imorgon. Nu ska jag dock trotsa mina sömnproblem och försöka somna. Godnatt! :)

I'm gonna love you like i've never been hurt

Inatt drömde jag om honom igen. Han som fick mitt hjärta att slå så mycket snabbare, och han som framkallade så många tårar.
Jag drömde alltid om honom förut, nästan varje natt. Jag brukade vakna upp av tårar och av andnöd. Inatt fick jag se honom igen, och när jag vaknade upp var jag ledsen, förtvivlad och jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Ville jag somna om igen för att kanske få se han igen i mina drömmar? Jag vet inte.
Men min dröm var fin, det var den verkligen.

Hello you

Och han var så snygg.


Vill jag?

Jag står inför ett himla svårt val. Ni kommer tycka att jag är dum i huvudet.
I förra veckan så bokade min pappa och syster Mika en resa till Fillipinerna. Jag har nu blivit tillfrågad att följa med. De ska åka i Februari, till en paradis ö. Jag vet inte om jag vill följa med. Har sån himla beslutsångest. Det är inte likt mig att tveka på om jag vill åka utomlands i vintern i två veckor.
Anledningen till att jag inte vet om jag vill åka är ju på grund av min och pappas relation.
ähh fyfan vad onödigt inlägg, jag låter säkert bortskämd och dum.
Hejdå

Det är alltså hit de ska åka:

Dag 03 - Mina föräldrar

Jag vet att jag är seg med detta och fick precis klagomål av Cassandra. Hon sa att jag suger, att jag är sämst, Tack Cass. Så nu ska jag skriva om mina föräldrar, kort bara, är nämligen i skolan.

Okej, min mamma är allt för mig. Allt. Marika Kangärde heter hon. Dagen efter julafton blir hon 49 vintrar, jordsnurr, bast eller vad ni nu vill kalla det.
Hon är vacker min mamma. Hon har blond/grått lång tjockt hår. Den gråa tonen kom redan då hon var cirka 25 år, så det är inte grått på grund av ålder.
Min mamma är snäll, hon vill mig det bästa, trots att jag inte vill tro det ibland. Men så är väl alla tonåringar. Mamma arbetar med hästar, islandshästar vilket hon har gjort i ganska många år nu.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om min pappa. Vi har bra kontakt till och från. Men vi kommer inte överens alls. Inte för fem öre. Nu har vi inte träffats på ett bra tag, och jag får se när det blir igen. Sorgligt men sant.

Är himla stressad så jag hinner inte skriva mycket mer. Tshyss!


RSS 2.0