London

Äääntligen har blogg.se fixat en iphone app. Efterlängtat!

Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att jag drar till London ikväll och blir borta över helgen. Åker med min syster. Kommer bli så jäkla kul och jag har väldigt mycket shoppingpengar. Hiho.
Ha det så bra! Pöss


Bra kväll

Hej söton!
Jag mår så bra just nu faktiskt. Jag har för det första världens mest fantastiska lilla hund som jag snart har varit ägare till i en vecka. Han ligger här bredvid mig och sover efter att ha lekt monster hela dagen.
Och igår, vilken sjukt bra kväll jag hade. Kvällen börjades på båten Strömma kanal där vi var ett gäng som åt middag och firade min underbara Alice. Därefter fortsatte kvällen på Nype och efter en stund där så stötte jag på en massa Rhodos-vänner. Fyyy vad lycklig jag blir av att umgås med folk som också jobbade där nere. Det känns liksom som att man är tillbaka på rhodos igen. Efter flera timmar på Nype så skulle jag och de andra rhodos människorna dra vidare till Lobby men jag insåg ganska fort hur ont jag hade i fötterna och att jag knappt hade några batterier på min mobil, så jag avslutade kvällen när den var som bäst och begav mig hemåt.
Idag skulle jag kanske ha gått ut med människorna igen, men jag ville spendera kvällen med lille Malte, så så fick det bli, det kommer fler helger.

Nu ska jag fortsätta kolla på big brother finalen som jag missade när jag var på Rhodos. Imorgon ska jag träffa söta Nancy, som jag också lärde känna på Rhodos. haha mycket Rhodos snack det blev nu.


Såhär såg det ut var och varannan dag där nere

Bebis

Sagt och gjort. Jag har köpt hund.
Han ligger här bredvid mig just nu och heter förmodligen Malte. Han är helt underbar, lekfull och mysig. Visste direkt när jag såg honom att det var han jag skulle ha. Nu tänkte jag snart ta sista svängen ut och sen se om jag lyckas få honom att sova hela natten. Tvek..


Han är en såkallad Chorkie, 75% långhårig Chihuahua och 25% Yorkshire terrier.

Voff

Går allt som det ska så har jag köpt en hund imorgon och har honom med mig hem. Jag är så glad just nu!
Namnförslag?
Har funderat lite på Teo. hehe

Innan jag kände dig


18 år

Igår fyllde jag 18 år, i nyktert tillstånd, vilket egentligen borde vara olagligt.
Idag ligger jag i sängen och har ont överallt. Inifrån och hela vägen ut och kan inte riktigt sätta fingret på smärtan.

But I do miss you

Det värsta med att vara sjuk den här gången är att jag känner att jag förlorar så otroligt mycket på det. Det är inte mitt fel, och jag kan inte göra något åt det. Det är som att alla går vidare medans jag ligger kvar i min säng, och det är hemskt att veta att det är vad jag kommer göra den närmsta tiden. Vill inte mer.

Fortfarande på sjukhuset

Jag ligger kvar här på sjukhuset i min ensamhet. Tänkte försöka sova nu men droppen är snart slut så jag hoppas på att dom kan ta bort den innan jag somnar. Känns så obehagligt att sova med.
Hoppas verkligen på hemgång imorgon, känner mig piggare men halsen är fortfarande väldigt dålig. Tror att de flesta skulle spy om dom kollade i min hals, haha.

Inte för att vara världens mest-trötta-på-livet-tjej-som-är-bitter, men det är nog lite i sådanahär stunder som man förstår vilka som är ens riktiga vänner och vilka som verkligen bryr sig. Menar inte på att folk ska behöva springa runt här omkring mig helatiden som att jag är döende. Men ett sms har ingen dött av att skicka, eller ett kort samtal.
aja godnattis!

Jag menade körtelfeber

Imorse vid elva tiden kom en ambulans och hämtade mig från vårdcentralen. Nu ligger jag här på Huddinge sjukhus med dropp och har tagit en massa smärtstillande. Jag har tydligen körtelfeber. Förhoppningsvis behöver jag bara stanna till imorgon, det beror sig på hur jag mår osv. Fyfan för det här!

halsfluss

Jag har seriöst aldrig mått såhär dåligt i hela mitt liv. Jag har fått halsfluss och har aldrig kunnat tänka att det är såhär hemskt. Har varit på akuten två gånger för att jag typ tror att jag ska dö. Kvävs ju nästan för att mina halsmandlar är så stora. Pencillin äter jag, men det gör ingen skillnad verkar det som. Snart dör jag på riktigt.
Har varken ätit eller sovit på 4 dygnt, endast fått i mig vatten när jag ska svälja tablett, och det är inte mycket. Jag spyr blod. Det här är ett jävla helvete. Mamma är här och vaktar mig om nätterna för att jag inte vågar vara själv.
Första gången nu på några dagar som jag satte igång min dator, endast för att jag har lärt mig att jag ändå inte kan sova.
Sen fyller jag ju 18 på lördag, och börjar tvivla på om jag hinner bli frisk. Kul va?

RSS 2.0