Nu sitter jag och mamma i bilen påväg mot ...

img_7271 (MMS)

Nu sitter jag och mamma i bilen påväg mot Skavsta. Inte kul att säga Hejdå till min syster och mormor.. Men man får tänka framåt. Hörs snart, puss!


Inatt

Nu har jag förstått att jag ska åka. Klockan 4 inatt åker jag och min fina mamma hemifrån mot skavsta flygplats. Och OM jag är nervös!!
Försöker lugna nerverna just nu med att sitta med mormor på balkongen och prata lite. Jättemysigt.
Har iprincip packat klart också, en jäkla massa grejer blev det.
Vet inte vad jag ska skriva faktiskt, är lite tom på ord, är så himlans pirrig. haha.

Ska mysa med familjen ikväll som aldrig förr. Självklart med Tindra också, och Tord.
Uppdaterar nog från mobilen inatt/imorgonbitti. Sedan hörs vi på Rhodos. Gaaaah vad det här är sjukt.

aja. Ha en fin sommar Sverige. Pusspuss

två dagar kvar

Igår blev hur bra som helst. Underbart god middag med mina fina vänner. Sedan åkte jag, Lisa, Matilda och Melina hem till mig för sex and the city marathon. Så himla himla värd kväll. Jag är så glad över de söta jag har. Tusen tack alla ni som kom igår för att säga hejdå till mig.

Idag har jag spenderar hela dagen med mamma, vilket jag kommer göra det två kommande dagarna också. Vi har shoppat lite kläder, och även smink + hygien prylar. Skönt att få det gjort. Har även börjat med packningen och lagt fram det som ska med.
Imorgon är det morsdag. Ska åka och köpa två par skor, tvätta, hämta mormor och sedan umgås med mormor, mamma och min syster hela kvällen. Kommer bli så bra.
Måndagsplanerna är också gjorda, halv 12 så ska jag färga håret, därefter blir det lunch med familjen inne i stan. Sedan är det dags att fixa allt det sista. Vid fyra tiden på natten så åker vi till Skavsta.

Förstår ni att det är så nära nu? Det gör inte jag. Igår när jag skulle säga hejdå till alla så kändes det så töntigt. Men när jag sedan kommer kolla på avskedsvideon alla har gjort till mig så kommer jag nog gråta en skvätt. haha.
Flygrädslan börjar även smyga sig på nu. Första gången jag flyger själv och jag är så jäääävla flygrädd. Bra va?

Nu är det snart dags att sova. See you!

Bild från igår.

Har köpt min första penna för det här läså...

img_2417 (MMS)

Har köpt min första penna för det här läsåret och det här sista skoldagen för mig. Nu har jag även första provet för det här året. Ekologi... Ikväll ska jag ha min avskedsmiddag på jimmy's steakhouse. Kommer nog bli mysigt. Pusss


Denise

När kvällen och natten börjar komma den 26 maj varje år, så är inget som vanligt. Sedan fem år tillbaka, har smärtan huggit i kroppen och det stora hålet i hjärtat blir allt större. Kroppen förlamas och tårar tränger fram. Många tårar rinner den här kvällen på året. Natten blir alltid sömnlös. Man ligger vaken och tänker på klockslag. Tiden tycks inte gå, trots att det redan har gått fem år sedan hon försvann.
Det ligger och tär i mitt undermedvetna hela dagen, och vissa dagar känner jag mig så liten så att tanken på att jag likaväl kan försvinna slår mig. Det är inte förens nu som jag verkligen har kommit till sikt med att hon inte kommer komma tillbaka, att hon är borta för gott.

Det var fem år sen inatt. Fem år sedan hon försvann från denna hemska jord och fick sin plats i himmelen. Och med tårar forsandes ner för kinden så vill jag bara få fram fin hon var, och hur mycket jag saknar henne.
Det gör ont varje dag, det gör ont helatiden och det går inte en dag utan att jag bär henne med mig i mina tankar.
Jag älskar dig Denise Borg, du kommer föralltid leva kvar i mitt hjärta.

Förlåt för att jag inte är hos dig ikväll Denise. Jag är för svag för att vara där själv.


Förlåt för att jag har varit seg på att sv...

img_4411 (MMS)

Förlåt för att jag har varit seg på att svara. Den blåa jackan är min systers och köpt för ett eller två år sen på h&m. Cirka 400kr har jag för mig att de kostade. Vet tyvärr inte vart det kan finnas liknande :(


jag mår bra

Läste precis igenom mina senaste inlägg och det ser ju ut som att mitt liv är ett helvete? haha.
Men så är det icke. Jag mår bra, men är bara lite besviken på några människor. Annars är det saker som har legat och gjort ont lite helatiden i några för många år. Puss

Egentligen är jag såhär glad, för snart är jag på Rhodos.


-

I'm sorry for not being everything that you wanted me to be.

5 dagar

Tänk er att det var inte längesedan som jag sa "jag åker om två månader!". Nu är det endast några dagar kvar tills jag ska säga hejdå till alla fina och bege mig till flygplatsen, dvs om inte det där jävla askmolnet förstör för mig.
Idag har jag iallafall slängt fram resväskan på golvet för att börja förbereda mig lite mentalt, då det inte alls känns som att jag snart ska åka. Är dock dunderstressad med tanke på att jag inte alls vet hur jag ska hinna med allt, men det löser sig, det måste lösa sig.

Sitter just nu hemma själv, vilket jag även har gjort de senaste dagarna. Har varit tvungen att plugga som in i bängen, men idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med plugget, bara läsa på lite inför ett prov.
Känner mig väldigt ensam, inte för att vara den som är den som klagar. Men min mamma är i Italien och min syster har iprincip sovit borta i en vecka, känns som att jag inte gör något av den korta tiden som jag har kvar i Sverige och det känns ju inte kul. Vill umgås med mina fina, och bara njuta av tiden.

Inte för att klaga igen, men det är vid sådana här tillfällen som man märker vilka som är ens riktiga vänner. Och när jag tänker på det så kommer jag på hur skönt det ska bli att komma bort hela sommaren.

Veronica Maggio


Så jag flyr

Jag brukar fundera över hur du som älskade så mycket, kunde sluta älska på en minut. Kan man sluta älska på en sådan kort stund, så har man aldrig älskat.

Kort hår igen. Skulle inte påstå att jag t...

img_8526 (MMS)

Kort hår igen. Skulle inte påstå att jag trivs så det ändras nog nästa vecka. Ska jag vara blond eller brunett? Puss


Jag är halv


2 veckor kvar

Oj vad tiden går fort.
Bloggade för en vecka sedan och då var det tre veckor kvar, nu är det helt plötsligt bara två??
Men jag pluggar på för fullt för att hinna med allt som ska bli klart innan jag åker, försöker samtidigt umgås med mina vänner.

Helgen har väl varit bra också. Tråkiga slut på alla kvällar bara. I fredags blev det mys med Cassandra och Josefin, vi käkade supergod middag på Fridays.
I lördags var jag hos två tjejer som jag ska jobba med i sommar, de hade lite folk hos sig och det var faktiskt väldigt trevligt. Natten blev dock inte lång, då jag skulle gå upp tidigt igår. Gick en modevisning i Brunogallerian som hette Young designers fashion shor, 20 unga grymma designers hade gjort några plagg var. Jag gick för Lina Alveus och hade en superfin shortsdress på mig. Var inne i stan från 12 till 21, så direkt när det var klart så begav jag mig hemåt för att kika på bigbrother.

Nu är det måndag. Jag ligger i sängen och skriver en historia tenta, kommer dock ingenstans alls.
Fy vad dåligt skrivet det här inlägget blev. Skitsamma, jag är dödstrött och arg.

Jag kommer blogga från Rhodos, och kommer skriva om en massa intressanta saker, för dig som undrade. Och så fort jag har kommit ner till Rhodos så kommer jag även förklara vad det är jag ska jobba med :)


Lina, jag och Melina

3 veckor

Inatt om tre veckor så åker jag. TRE VECKOR?? underbart!
Allt känns så sjukt bra just nu förutom att jag är sjuk, men frisk hinner jag bli. Har plugget upplagt också och det ser ut som att jag kommer hinna med allt, jag måste rättare sagt hinna med allt.

Såg att det var någon som frågade vart man kan stöta på mig på Rhodos. Jag kommer ju yra omkring i Rhodos stad väldigt mycket och framförallt sälja häften med bra erbjudanden på stränderna hela dagarna. Så utan tvekan så lär man nog mest sannolikt stöta på mig på stränderna. Men lägg till mig på facebook du som undrade: Kim Dolores Kangärde :)

Nu ska jag sova, har varit på hajk under dagen och gått 1,3 mil, är heeelt slut. Var tvungen att följa med under dagen pga betyget, så trots att jag var sjuk så har jag krigat. Men jag behövde som tur var inte sova kvar och blev skjutsad till haninge, det tackar jag gud för :)
Nattinatti

Jag är knäpp

- Alltid när jag är ensam hemma så går jag in på Aftonbladet.se innan jag ska sova. Varför? För att se så att ingen psykad människa har rymt från ett psykhem och är på vift i Haninge.

- Jag klarar knappt av att kolla ner i asfalten när jag går. Varför? Jag får bara upp en tanke i huvudet om att skrapa tänderna längs asfalten, det börjar ila och jag får lite panik.

- Jag tycker att fåglar är läskiga. Varför? För jag tror att dom ska hoppa på mig och picka ut mina ögon.

- Grävmaskiner är också otroligt farliga. Varför? För grävskopan kanske ramlar på mig när jag går förbi. Samma sak med lastbilar, dom kanske också råkar ramla.

Ja, jag är knäpp.


Sommar nu tack, Jaaa tack. Tre veckor kvar...

img_4763 (MMS)

Sommar nu tack, Jaaa tack. Tre veckor kvar nu typ. Håll ut kimsie!!


Vet att ni inte är många som läser min blo...

img_8155 (MMS)

Vet att ni inte är många som läser min blogg. MEN, jag måste bli av med dessa shorts som jag dumt nog köpte medium i när jag egentligen har small. De är förövrigt aaas snygga. Använda 1 gång i några timmar. I affären kostar dom 300kr men ni får dom för 250kr hos mig. Hur bra deal?? Hör av er! Puss


New in. Ganska nöjd med mina färgklickar, ...

img_5184 (MMS)

New in. Ganska nöjd med mina färgklickar, allt gick på ca 700, hur. Bra? Mest nöjd är jag med shortsen, kärlek där! Puss


Jag tror mitt hjärta blöder

Det har gått för många månader nu. Alldeles för lång tid.

Jag är sjuk, IGEN. Jag hatar våren, är all...

img_0067 (MMS)

Jag är sjuk, IGEN. Jag hatar våren, är alltid sjuk typ varannan vecka då, så på ett sätt kan man säga att våren är den värsta årstiden för mig. Ligger iallafall och kollar på Disney chanel, ska börja planera mitt lilla avsked också. Men nu ska jag bara vila och vänta på att mamma ska komma med Donken. Puss


RSS 2.0