Valborg är överskattat

Jag är en av dom som tycker att valborg är så jädrans överskattat, likaväl många andra högtider. Eller överskattat kanske är fel ord, men det är bara en anledning för människor att supa sig fulla så de knappt kan stå på benen. Jag vill att valborg ska vara som det var när jag var liten. Vi åt god mat ute på landet där vi bodde förut, familjen, vänner och grannar. För att därefter mysa och sjunga vid brasan som vi alltid hade på gården. Det var alltid mycket folk, vuxna och barn. Jag minns hur jäkla kul jag alltid hade det, det var så mysigt. Och att sedan gå och lägga sig på natten, NYKTER, och vakna upp morgonen efter pigg och fräsch.
Så med det sagt så ska jag inte dricka ikväll. Jepp ni hörde rätt. Kan ioförsig ha lite med och göra för att jag är så otroligt bakis idag, men det är en annan historia. Men i vilket fall som helst, så hade jag inte druckit myket ikväll, jag vill bara ha en mysig valborg.
Vad ni än väljer att göra, så ha det så skojsigt.
Puss

Såhär såg jag ut igår iallafall. Hade en bra kväll!


Långklänning för andra gången i år, Fyfan ...

img_2098 (MMS)

Långklänning för andra gången i år, Fyfan vad jag trivs. Ikväll ska jag på middag/grillning med min fina Alice, hos Malin . Kommer nog bli väldigt  trevligt. Efter det så får jag se vart jag tar vägen, något skoj hittar jag nog på, har lite halvgjorda planer med Claudia, så vi går se. Talk to you latero :)


Jag är så glad

Vet ni? Jag åker om 32 dagar typ, eller 31 kan man nästan säga. Är det inte sjukt? Det har redan gått en månad sen jag sa att jag åker om "redan" två månader. Jag är dock nästan lite rädd för hur snabbt den här månaden kommer gå, känner mig redan stressad. Mycket ska planeras och fixas, sen ska jag även hinna med allt plugg och shopping(hehe). Men jag är så lycklig, en månad kvar i Svergie och sen beger jag mig långt härifrån för en oförglömlig sommar. Det kommer bli så bra, jag vet det. Har dessutom träffat några av dem jag ska jobba med, och även det känns väldigt bra.

En månad kvaaar, hoppas det går jättejättefort. Vill åka nu!!

Nykter bild, ooo ja!

Sjukling

Har gått och blivit sjuk igen, så himla perfekt timing nu när det är lov och påsk + att jag hade en massa planer :)
Meeen life is good ändå och här har ni några bilder från helgen







Såhär ser jag ut idag. Är påväg in till st...

img_1228 (MMS)

Såhär ser jag ut idag. Är påväg in till stan för att möta upp Lisa och äta middag/fika, sedan blir det mys hos henne.  Helgen har varit sjukt bra och händelserik, den mesta tiden har gått till att fira min fina Claudia. I fredags blev det utgång och kanske några för många drinkar.  I lördags hade Claudia middag på en libbanesisk resturang, sjukt god mat som jag knappt kunde äta av för att jag var lite för bakis. Efter middagen drog jag illafall till saltis på fest, Kuljul, jag satt och drack  min cola haha.  I söndags så var det först middag hos pappa,  därefter mötte jag Claudia, Robin och Dirk på medis, vi satte oss på en uteservering och dra rose, sedan vidare för lite drinkar.  Jaa, har haft en sjuuukt bra helg! Vi hörs när jag orkar sätta mig vi datorn och lägga upp lite bilder! Pusspuss


Gårdagens outfit! Förlåt för jag uppdatera...

img_5540 (MMS)

Gårdagens outfit! Förlåt för jag uppdaterar dåligt, men jag har så mycket plugg så att jag nästan dör.. Puss


Myspys

Ligger här i min säng. Har haft en riktig myskväll. Mamma är här, vi har ätit goood oxfilé och sedan haft en tv-kväll i soffan.
Imorgon blir det en till myskväll med Cassandra, men med lite plugg inblandat också. Duktiga tjejor.
Tänkte släcka datorn nu faktiskt så att jag vaknar pigg och glad imorgon också. Och åh, life is good!!

puss sålänge

Juste, såg att det var en tjej som undrade lite om mitt hår. Ska skriva lite om det imorgon om jag hinner!

Todays! Undvik mina alltid lika fula poser...

img_6755 (MMS)

Todays! Undvik mina alltid lika fula poser, blää.


Bra kväll igår. En av de värsta dagarna i ...

img_9827 (MMS)

Bra kväll igår. En av de värsta dagarna i mitt liv idag. Jag var inte ens full igår, ändå så är jag så jäkla dunderbakis idag så det finns inte. Ligger helt förlamad i min säng och har gjort det hela dagen. Jag har kommit fram till att jag inte ska dricka vin nu på ett jäkla bra tag, mår så sinnessjukt dåligt av det.    P.s jag har jättefina vänner, och jag är så glad just nu när allt har börjat falla på plats. Och Cassandra, me miss you to och självklart ska du sova hos mig någon dag i veckan!!  Nu ska jag dricka lite smoothie och sen försöka somna. Puss och kram!


Pepp till mig själv

Pluggar jag nu så får jag kolla på tv sen, sova sen och inte behöver stressa över mer plugg. HELVETE kom precis på att jag hade mer än vad jag trodde. Så det är bara att fortsätta. Kommer ALDRIG bli klar. fanfanfan!!!

Min kroppshållning ser väldigt, uhhm, skad...

img_2202 (MMS)

Min kroppshållning ser väldigt, uhhm, skadad ut. Men såhär såg jag ut idag. Nu ligger jag i sängen med myskläder och pluggar på. Helst vill jag bara sova.. Snart kommer mamma med Donken, det går bra med mitt nyttiga liv. Hehe. Talk to you later!


Får tårar varje gång

Den här lilla flickan är ju helt fantastisk. Har ni tid så kolla även på klippet när hon sjunger med lady gaga. Ahh jag dör.


Rho-2010




















sommar


(okej, sen vår, på första bilden. Därav blekfisar)















pirrpirr

Ligger på samma ställe som igår vid den här tiden.
Mycket mer irriterad än igår, men mycket mer pirrig också. Jag längtar så jäääkla mycket tills jag åker. Jag vet att jag kommer gråta, när jag säger hejdå till alla. Jag vet att flygresan dit kommer vara förjävlig. Men jag vet också att sommaren kommer vara så himla nyttig för mig, och samtidigt galen(hoho). Mamma kommer ner två gånger så jag behöver inte längta ihjäl mig. Önskar dock att jag fick ta med mig Tindra..

Tror att jag kommer gå till skolan imorgon, mår mycket bättre just nu. Det är fan bara två månader kvar i skolan, och nu ska jag ge allt!
Nu ska jag fortsätta att kolla på BB.

Såhär snygg, sjuk och osminkad är jag nu. eller nja till den första beskrivningen.

big brother

Jag mår lite bättre idag, kanske för att jag har knarkat alvedon. Just nu ligger jag och Tord och kollar på Big brother, hur mys?
Har pratat lite med folk som jag ska jobba med i sommar, och nu ser jag bara ännu mer fram emot sommaren. 31a maj åker jag!:)

Ligger i sängen och mår så jääääääkla dåli...

img_9997 (MMS)

Ligger i sängen och mår så jääääääkla dåligt. Feber, förkyld och hungrig. Klarar dock inte av att gå upp och fixa något att äta. Livet är hårt ibland. Puss


Middag hos pappsen

Hej på er.
Kom hem för en liten stund sen efter att ha spenderat kvällen hos min pappa. Min kusin, morbror och hans fru var där vilket var jättekul då jag inte har träffat dom på ett bra tag. Sedan var det även pappas girl, hennes dotter och Mika.
Jag hade egentligen tänkt att dra ut och hitta på något skoj, men det blev sent och jag är så jääääkla trött så att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Så trots lockande idéer så blev det tillslut hemgång iallafall. Känns som rätt val nu när jag ligger här i min säng.

Tänkte släcka datorn nu och falla in till sömns. Imorgon så sa jag och kussen ut på stan och kolla lite i affärer, så jag ska vara pigg och glááá!

pusss

RSS 2.0