I made it all this way

Jag har aldrig varit här förut, det är liksom som en plats jag aldrig har besökt tidigare. Det är något jag har upptäckt, något jag har kommit till insikt med. Det är nästan lite skrämmande men på ett bra sätt, det är skönt och det känns som frihet. Oberoende och förstående. Jag har lärt mig att stänga av när det behövs. Det är klart att det är jobbigt, men på ett behagligt vis.
Osammanhängande meningar och en otroligt trött Kim hälsar nu godnatt. Hehe.

The way you make me smile

Hej finisar. Jag har gått och blivit sådär jättesjuk igen som jag blir ibland, igår kändes det som att jag var nära döden och ville ringa en ambulans till mig själv(haha). Idag är det däremot bättre och jag har kunnat ställa mig upp några gånger utan att känna att jag är påväg att falla ihop.
Det suger att jag blev så sjuk igår så jag och Josefin skulle ha en ordentlig champagne yra på rose, men allt gick bra utan mig på plats, hehe, kommer väl nya chanser att ställa till med något skoj :)

Nu ligger jag i sängen och vågar inte riktigt somna, jag har dom värsta feberdrömmarna man kan tänka sig när jag är sjuk. Inatt drömde jag om monster människor som mördade folk med stora osthyvlar, tillslut kom dom hem till mig och när jag gjorde motstånd och försökte komma därifrån så började dom hugga sig själva(?), jättekonstigt att dom inte gav sig på mig, men jävligt läskigt var det och från tidigare drömmar jag har haft så tror jag aldrig att jag är vaken på riktigt när jag väl vaknar. Haha problem problem..

Nää nu ska jag fortsätta kolla på tv och knapra tabletter, diklofenak i mitt hjärta<3


Lycklig

Om jag skulle beskriva hur jag mår idag så skulle det innebära lycka. Jag mår så otroligt bra, trots att jag är sjukt trött och hungrig. Allt går liksom åt rätt håll.

Igår var det alla hjärtans dag och det blev en toppen kväll. Jag och min fina Emma köpte med oss sushi och drog hem till André och Simon, där även Thell och en till tjej var. Vi åt, drack vin, pratade och kollade på filmer. Sjukt trevligt, mår så bra med rhodisar. Vi var kvar där till 2 på natten för att sedan bege oss hemåt för lite sömn.
Nu är jag påväg hem från skolan, ska sätta mig och panik-plugga, sedan ta en powernap. Ikväll kör vi middag på Fridays och sedan lutar det åt att gå till collage en liten stund.

Blir mycket plugg de närmsta dagarna, men från och med fredag så är jag "ledig" från skolan i en månad, så otroligt skönt med ett litet uppehåll mitt i all stress.

Nu ska jag koncentrera mig lite med att lyssna på musik, haha. Finns inget bättre än att lyssna på musik på bussen.
Puss på er alla fina!


<3


beslutsångest


Mardrömmar

Somnade tillslut och sov i en timma. vaknade av att jag drömde mardrömmar. När jag har drömt mardrömmar och sedan vaknat upp, så försöker jag alltid hålla mig vaken ett tag så att jag inte kommer tillbaka till drömmen, hehe.
Så nu har jag hållt mig vaken i ca en timma, och nu ska jag egentligen gå upp. Hela kroppen säger dock ifrån, jag behöver sömn. Så jag försöker igen, godnatt!


Ontar

Kan inte sova, kanske för att jag vaknade 5 idag eller kanske på grund av mycket annat.

Igår blev så jäkla lyckat, middag på woken och därefter rejält partaj på collage. Blev kanske väldigt för mycket dricka, men det var det absolut värt. Minnesluckor från slutet av kvällen, hehe, men jag kom hem oskadd ;)

Ska upp om tre timmar, känns fantastiskt verkligen..


A trip down memory lane, part 1
Jag känner inte igen mig

Var ute igår en sväng, nykter på grund av huvudet, ryggen och skolan. Idag är jag mer eller mindre död. Kämpar för att hålla mig vaken.
Tänkte laga lite mat till mig själv, utan kolhydorater och utan att mumsa i mig choklad efter. Det är så ovant, jag som äter godis och onyttigt varje dag. Men jag kommer förhoppningsvis känna mig snygg till sommaren och det gör så att allt blir mycket lättare haha.
Så det blir nog fläskfilé och quinoa, precis som de senaste dagarna. Blaha.

Helgen ser ut att bli bra:))


"Det är nog mer en längtan än kärlek"

.


RSS 2.0