att våga

Det är så jobbigt det här med att inte trivas. Missförstå mig inte, jag älskar min lägenhet, jag är överlycklig över mitt nya jobb och jag har underbara vänner.
Men jag behöver mer, den där lusten ligger och värker i hela min kropp. För jag vet liksom att det inte är här jag ska vara, Sverige är inte mitt land.
Det kommer inte ske ännu på ett tag att jag åker härifrån, men det är nu dags att börja ta lite små steg framåt. Att bara ta beslutet är väl ioförsig ett väldigt stort steg..
 
Livet förändras en hel del, och då ska vi inte ens tala om hur mycket jag förändras. Hur jag lär mig att ta beslut och hur jag lär mig vad som är bäst för mig.
Jag lär mig dag för dag om min hälsa och mitt mående, och ja många vet väl mycket vad jag talar om. Jag börjar bli vuxen och jag börjar förstå att för att må bra så måste jag själv lära mig hur jag måste leva för att min hälsa ska orka.
 
Ville bara säga att jag ser fram emot livet nu. För jag ska våga.
Tills dess:
Jag har ett grymt jobb, som jag kommer utvecklas i.
Jag har en egen lägenhet, som jag älskar.
Och ja ni ska få följa med mig på min resa genom livet.

Att vara starka tillsammans

Jag skulle kunna skriva en hel bok om oss. Vi som klarade av livet tillsammans. Vi som tog oss igenom det där som absolut ingen ska behöva gå igenom. Jag vill berätta om hur vi kämpade dag för dag, hur vi pratade, och hur vi bearbetade all sorg.

När Denise dog var det som att marken under oss försvann. Vi förstod inget alls, vi var så små och vi trodde/hoppades på att allt endast var en otäck mardröm. Men så var inte fallet.
Som nyblivna tonåringar(nästan alla av oss), var vi tvungna att bli vuxna och lära oss livets hårda gång. Och vi fick verkligen lära oss den hårda vägen.

Det jag först vill skriva att den styrkan som Nathalie har, är helt otrolig. Hon har klarat sig. Jag beundrar henne så mycket.
Sedan vill jag tacka oss, vi i "gänget" som kämpade tillsammans. Det starka bandet mellan oss alla kommer nog aldrig försvinna även om någon försöker slita sönder det. För vi har klarat oss igenom det värsta tänkbara.
Vi har gråtit så mycket att vi nästan har drunknat i våra egna tårar.
Men vi har även skrattat och haft en underbar tid tillsammans.

Denise, vi saknar och älskar dig föralltid!


Bloggarn

Ny blogg är på halvt på G, vilket kommer innebära bloggning på riktigt. Denna gång lämnar jag blogg.se för en annan spännande portal. Kan bli kul!

Kanske bloggar lite ändå tills den andra är igång då jag inte har en aning om hur lång tid det kan ta i nuläget.
Tjenixen sålänge!


RSS 2.0