Psychic

På tisdagar har jag ingen skola vilket är superskönt. När jag och Nina vaknade imorse(tisdag) så bestämde vi oss att promenera till toast bakery café för att käka brunch.

Vi bestämde oss även för att göra något som vi båda har velat göra länge - gå till en spådam.
Så efter några telefonsamtal så hittade vi en psychic reader i närheten och begav oss dit.
Det var otroligt intressant och lärorikt. Hon prickade rätt på många saker, och ibland blev jag till och med väldigt emotinal. Hon sa saker som jag har väntat på att få höra själv. Hon pratade om mitt liv här, och lite om min framtid. Just nu ska jag bara enjoy life iallafall hehe.

Klockan är på tok för mycket atm. Jag har skola imorgon från 10 till 22 så jag måste verkligen försöka somna nu.
Imorgon har även Chris Brown något event på supperclub och jag vill såååååååå gärna gå, så jag ska försöka stressa hem från skolan så att jag hinner hehe.


Runyon canyon

Det blev inget Ikea i måndags. Istället åkte jag och Linnea till runyon canyon på kvällen för att hikea. Herregud vad jobbigt det var, men det var så värt det när vi nådde toppen. Och det gjorde det inte värre heller att det var solnedgång..
Vägen ner var dock inte kul alls. Väldigt brant och sandigt, jag var livrädd haha.


Starstrucked

Haha såg att någon ville veta vilken kändis det var som stötte på mig i tisdags. Ni får köra uteslutningsmetoden från de bilderna jag la upp ;)


Turn up

Hann jag med XIV igår? Ehm ja. Iallafall i en timma. Jag och finaste Linnea bestämde oss i sista sekund att köra en vända. Så jag satte upp håret och drog på mig ett par klackar, sen hämtade Linnea upp mig med taxi.
XIV har ju en tendens till att vara REJÄLT spårat, och att komma dit vid 9 nykter(det stänger 10) är ju ganska speciellt. Konfetti överallt som fastnar under skorna, människorna är dyngraka. Men jag älskart!
Efteråt drog vi till klubben AV, som är helt okej. Jag blev kalasfull efter att grabbarna hällde i mig vodka som vanligt haha. Det hela slutade med efterfest och serien New girl.
När jag kom hem inatt var jag fortfarande jättefull såklart, och att jag lyckades vakna imorse och gå till skolan är ett under..

Nu sitter jag på rapid 7(buss) och försöker ta mig hem. Busstrafiken här är förfärlig.
Blev lovar av en killkompis igår att vi ska till Ikea idag och äta köttbullar lol. Får se om det blir av. Jag måste plugga och SOVA. Dessutom har jag lovat en av de amerikanska tjejerna som vi hänger lite med att följa med till AV ikväll igen då hon fyller år. Hur ska detta gå??


Plugg

Spenderar dagen med alldeles för mycket plugg. Söndagen är precis som den brukar vara alltså. Förutom när man hinner gå till XIV(bästa klubben). Får se om det hinns med idag. Måste prioritera skolan först!


Kändisar

Ja kändisar finns det ju gott om här. Tänkte visa er vilka jag har stött på än sålänge. Har även sett några rappare uppträda på klubbar, men har inte så stol koll på vilka det är..
 

Lever

Hörni jag lever.
Jag vet att det är många som vill att jag ska börja uppdatera, berätta om mitt liv här i Los angeles så att ni kan vara med mig på något vis.
Så jag tänkte ge min blogg en chans till. Jag ska försöka.

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Och skulle jag göra ett inlägg om vad som har hänt sedan jag lämnade Sverige så kommer jag få sitta här i flera timmar.. Så jag tänker att vi kör från och med nu, från denna stunden. Men några roliga godbitar ska jag ändå låta er ta del av tänkte jag.
 
Los angeles då? Är det allt jag någonsin drömt om? Har jag funnit lyckan i LA?
Livet här är upp och ner, man går från att leva i drömbubblan, till att vara nere på botten. Men jag älskar min nya stad, jag trivs som fisken i vattnet. Stockholm finns kvar i hjärtat, men det kommer nog alltid vara för litet för mig.
Dessutom så slipper jag ju höstdepressionen som många nog går igenom nu, för här är det faktiskt fortfarande sommar och 30 grader nästan varje dag. Igår var faktiskt första gången som vi hade moln på himmelen.

Jag har träffat sådana fina människor. Ni anar inte. Och absolut är LA en ytlig stad, men det finns människor som man märker att de genuint bryr sig om en. Dom är fantastiska.

Jag festar för mycket. Jag dricker alldeles för mycket direkt ur vodkaflaskor(förlåt mamma). Jag har varit på sjuka efterfester. Jag har världen under mina fötter, jag lever i livets stad.

Men livet här är inte bara en fest. Om ni bara visste hur mycket plugg jag har.. Har skola 3 dagar i veckan, men utöver det så är det otroligt många läxor att göra. Ingen lugn stund. Ja ni som känner mig vet ju vilket litet stressfreak jag är, så ni kan nog förstå hur jag mår när det blir lite för mycket. Men jag LOVAR er att jag kämpar, och jag glömmer inte bort att jag faktiskt har skola, mitt i all fest.

Föresten, vad vill ni veta? Let me know, så kan jag utforma mina inlägg efter det.
Tusen pussar och kramar, jag saknar er. Och jag saknar DIP!
 
 

RSS 2.0