Dag 02 - Min första kärlek

Jag vill nog gärna tro att jag har varit kär. Att jag har haft en första kärlek. Men vad är egentligen ens första kärlek?

Ja jag har haft ont i hela kroppen för att jag har tyckt om någon så mycket. Jag har varit so happy i could die i någons sällskap. Jag har gråtit mig till sömns av saknad. Jag har slutat äta, som man gör när man tycker om någon väldigt mycket. Jag har velat ha en person brevid mig helatiden. Jag har blivit varm i hela kroppen. Mitt hjärta har hoppat över slag, det har huggits i mitt hjärta och det har även slagit extraslag på grund av någon. Jag har drömt om en framtid med någon som jag träffat. Och jag har haft svårt att glömma.
Men har jag varit kär?

Jag vill nog säga att ens först kärlek är när man även får kärlek tillbaka. Inte bara under någon kort period utan en längre period, då man är kära i varandra. Är tillsammans och delar allt och lite till. Jag har inte haft just det där. Jag har haft några få som jag har tyckt otroligt mycket om, men aldrig har det blivit något seriöst. Jag har inte lärt känns personen ut och in.

Men jag har tyckt om, jag har tyckt om någon så jävla mycket. Jag har haft svårt att glömma. Men jag har nästan glömt nu. Det tog mer än ett år. Men det försvinner. Det som gjorde ondast var väl att vi aldrig riktigt sa hejdå. Och det var väl det som gjorde att det blev så svårt att glömma. Jag tänker att det är dumt, man kan inte känna så, det finns inget "kärlek vid första ögonkastet". Kanske inte kärlek, men något var det som inte fick mig att glömma honom på så lång tid och det är knäppt.

Jag har flera gånger sagt "Det här är min första kärlek", och varje gång jag träffar en ny så tror jag att han är den första kärleken.

Men nja, en första riktiga kärlek har jag nog inte varit med om. Men jag väntar och jag kan knappt bärga mig!


Dag 01 - Presentera dig

Jag först och främst säga att detta är den tråkigaste delen av listan. Jag tror att ni vet vem jag är, nästan iallafall. Så detta blir nog inte långt.

Jag heter Kim Kristina Dolores Ingvarsson Kangärde, hur långt namn? Enligt mig själv heter jag dock Kim Dolores Kangärde, det är de jag använder mest. Jag kan även passa på att säga att Dolores är mitt mellannamn och inte efternamn som flera tror.
Jag är 17 år gammal och jag längtar otroligt mycket tills jag fyller 18, som jag gör i September nästa år.
Jag bor med min syster i en lägenhet i Haninge. Min mamma bor däremot endast cirka 3 minuter härifrån med bil vilket känns skönt för behöver man henne så finns hon till hjälp.
Jag har en egen liten katt, sen har vi inom familjen även två underbara hundar och en unghäst. Jag själv red från då jag var 4 år till cirka 15 år men förr eller senare så började jag väl tröttna, men har nu insett hur mycket jag saknar ridningen.

Jag älskar kläder och skor. Jag älskar mode, jag älskar ytliga saker. Jag är fåfäng, skönhet är något av det vackraste som finns. Men däremot så kan jag även säga att den som saknar insidan saknar även utsidan.

Att resa är något som jag priorterar högt. Jag är väldigt berest faktiskt och har varit i ett flertal länder. Bland annat i Thailand 6 gånger. Senast jag var där var dock snart tre år sen och det får mig att bli så ledsen. Saknar Thailand och alla fina människor där nere som man har träffat under åren.

Jag är kär i det jag tror är kärlek. Jag är kär i känslan man får när man träffar någon fin. Jag har däremot inte träffat den där ännu som är redo att ge sig ut på farligt vatten med mig. Men det kommer, och det är jag helt säker på :)

Ja det får nog räcka sålänge så lägger jag till lite mer om jag känner att något saknas.

Jag är lite halvt galen ibland, vilket ni kan se på denna bild


Här har ni en bild från min tid som ryttarinna. Detta är under en tävling. Just då hade jag en kort period då jag hade börjat sitta jätte kutryggad. Hade ont i ryggen och så. Fy vad fult de ser ut.
Bilden hittade jag faktiskt här om dag när jag googlade min föredetta hästs namn


Lista

Jag gör som alla andra och kör på en lista. Nu kör vi!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Trust

Det som skrämmer mig mest är att jag inte litar på någon. Att jag inte har någon att ringa och dela mina hemligheter med. Och att när jag väl tror att jag börjar lita på någon så får ett motsatt svar som återigen pekar på att jag inte ska lita på någon. För det finns ingen. Och det värsta är väl att jag har så himla mycket att ge.

Men jag mår nog bra ändå, jag försöker. Jag biter ihop och försöker se saker från den ljusa sidan, även fast det kan vara något svårt ibland. Jag lär mig andas mer och mer för varje dag. Tar igen saker som har hänt, försöker glömma. Ändra mitt tänkande. Inte se dig längre. Smärtan försvinner nog aldrig, men den minskar helatiden.
Dessutom skrattade jag här om dagen, sådär så att man viker sig av skratt, får ont i magen och verligen inte kn andas. Så som jag alltid skrattade förut, jag gjorde det igen. Det kändes bra.


Hipp Hipp

Igår fyllde min fina Josefin år!
Och detta ska självklart firas. Grattis hjärtegull och ikväll, kööööör vi!


But you'll always be my hero, even though you've lost your mind

Jag mår inte bra idag. Inte alls.
För det första är jag äckligt sur på vädret. Jag hatar snö.
För det andra så mår jag illa och har ont i magen. Igår var jag hos doktorn där de tog galla, lever och andra prover. Jag som är hur rädd som helst för sprutor och sådant höll ju självklart på att dö. haha eller nja inte riktigt, men fy vad rädd jag var.
För det tredje är det inget bra på tv.
För det fjärde mår min helvetes hy inte bra alls och det sänker mig totalt.
För det femte? Nä det kanske inte var så mycket mer, men det räcker.

haha fy vad negativ jag är. Men jaja. Det är min blogg och jag är hur depp, eller hur glad jag vill. Inte för att någon har klagat. Men ändå!
Och varför skriver jag inga söta kärlekstexter just nu? Nä jag vet inte, känner bara inte fört då jag inte riktigt har någon insperation tror jag. Inte för att någon har frågat. Men ändå! ;)

Och för att avbryta deppmodet så bryter jag med en lycklig bild på mig själv. Hur glad?

Ångest

Att jag har velat ha dessa skor i kanske 4 månader nu, då de knappt fanns är en sak. Men att varenda bloggerska nu är påväg att få dom gör så att jag börjar gråta. Jag skulle nog kunna göra vad som helst för att få se dom på mina fötter. Jag dör, jag är olyckligt kär på riktigt. Min plånbok är aldeles för smal. F.a.n.
Men jag lovar att den människan som köper dessa skor till mig, kommer vinna mitt hjärta typ. Köp köp kööööp (till mig).


I said I was fine, but I lied

Jag sa fel när jag sa att jag hade skrivit 55 artiklar. Det var 79 stycken. Jäklar duktiga tjejen. Men ärligt talat så längtar jag lite till skolan imorgon. Skola känns som en barnlek om man jämför med praktiken om jag ska vara halvt ärlig.
Kikar just nu på och så kom Polly. Jag vill också vara en sån där som bara helt plötsligt dyker upp i någons liv och förändrar allt på ett positivt sätt, och det ska jag fan göra någon dag. Eller låta någon annan dyka upp i mitt liv. Jag bara längtar.
Men ciao på er söta!

Lista

Vet ni hur guldvärt det är att åka taxi hem? Och dessutom att få stanna på statoil och köpa pringles, det är mycket fint. Stort tjockt, fett, bamse tack till er jag fick åka med. Nä jag ba njuter nu.
Så i brist på något annat att göra så får ni en liten lista. Kult va?

Viste ni att:
att jag vill - Ha en fin
att jag har - ont i ryggen efter att ha gjort något för knäppt danssteg
att min senaste kyss - var väldigt ospeciell och ovärd. 
att jag lyssnar mycket på - tvn just nu
att jag funderar på - Sova
att jag pratar – hur jag vill och när jag vill (alltid)
att jag inte gillar – att inte ha någon att lita på
att jag avskyr - känslokalla människor
att kärlek är – Så himla fult och hemskt när man inte har det, men det finaste som finns när man har det.
att jag gillar – att känna mig behövd
att jag alltid kommer att – vara lite konstigare än alla andra
att jag är förälskad i – Oscar Spendrup
att sist jag grät var – Igår
att min mobiltelefon är – ganska konstig ikväll och lever sitt egna liv
att när jag vaknar på morgonen – snoozar jag om och om igen
att innan jag går och lägger mig – tvättar jag bort sminket, hur full, trött och allt annat jag än är.
att idag har jag – snoozat för länge, hjälpt mormor att handla och halvfiestat
att jag just nu tänker på - varför?
att i kväll ska jag – kvällen är slut, det är natt och jag ska sova
att i morgon kommer jag – Ha städ och tvättdag med min syster
att jag hoppas – att alla hittar rätt tillslut 
att jag verkligen vill- kunda sluta äta mina pringles, men det är omöjligt

Funderar på att...

Klippa av mitt hår, som har vuxit en del den senaste tiden. Färga lite ljusare ska jag också.
Men ungefär såhär? Lite page aktigt men ändå inte. Lite längre än på bilden och inte lika mycket page. Vad säger ni?
Jag är råtaggad!

Easy come, easy go

du är störd, yup yup. sova nu. trött. irrad. godnatt.


Då du blev en av alla andra

En outfit bild från någon dag denna vecka. Igår för att vara lite mer exakt. Får jag be er att ignorera ansiktet och det oborstade håret?

I swear you got me losing my mind

Jag lever, men ska snart somna in. Sova alltså.
Sitter i min säng, i en tvåa, någonstans. Ensam är jag också, jag valde ensamheten ikväll. Men ju längre man kommer in på kvällen så ångrar man sitt helt sjukt dumma val. Vemfan vill vara själv liksom?

Två dagar kvar på praktiken, känns trist då dessa veckor som sagt har varit sinnesjukt lärorika. För att ni ska förstå mig lite hur duktig jag har varit så har jag skrivit ca 55 artiklar. Stört huh? Jag är stolt över mig själv och det jag har gjort, trots att mina 55 artiklar inte är någonting om man jämför med de som jobbar på redaktionen. Tempo tempo där ska ni veta.

Orkade inta leta efter några speciella artiklar jag har skrivit så tog de två första som jag hittade. Dessa är inrikes nyheter:
http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/489505-sprit-kan-bli-tillatet-att-saljas-pa-gardsbutiker

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/489648-en-man-gripen-for-mordforsoket-i-ralis

Och en nöjesnyhet som jag har skrivit bjussar jag även på:
http://nyheter24.se/noje/kandisar/487176-new-york-frun-asa-har-cancer

I can't breathe

Om ni bara visste

Tindra


Min katt är den finaste katten som finns. Konstigaste också. Vi är som syskon, bråkar lite för ofta. Vi myser, han börjar bitas, jag blir sur, säger till honom jätteargt, han blir ännu surare och attackerar mina händer, fötter, armar, you name it. Men han är fin, så himla fin. Och han sover alltid i sin lilla hörna i min säng. Det gör han just nu. Varje gång man rör honom så ljamar han till. Sötis!

Och ja HAN heter Tindra!

Hur snygg?

Jag är sjukt trött på alla skvallertidningar och människor som klagar på Rihannas nya hårfärg.
Vadfan, hon är ju snyggare än någonsin!?

Who's gonna walk you home tonight?

Jag trotsade vintern igår. Jag hade jeansshorts på mig. Självklart med strumpbyxor under.
Folk sa att jag såg somrig ut och några tyckte väl kanske inte att det var så passande med jeansshorts på vintern. MEn dom är nya, svarta och höga. Så varför inte vara lite rebellisk?
Har dock inga bilder, smart tjej va? Digitalkameran hänger alltid med. Vart jag än går. Men den används aldrig. Jag är bortskämd med kameror. Men systemkamera ligger liksom nedpackad i min byrå. Whatta? Måste bli bättre på att använda den.


Idag så är jag trött och trött. Kanske syns?
(här ska det egentligen vara en bild där ni får se hur trött jag är, men jag märkte att bilderna inte var så söta som jag trodde).

I let the bad ones in and the good ones go

Ni vet när man inte riktigt kan bestämma sig om man mår dåligt eller bra?
Det handlar inte om att bestämma. Man kan inte välja att må bra, man kan inte heller välja att må dåligt.
Man tror väl att man inte kan bestämma sig. Jag tror att jag har två lager. Ett må bra, och ett må dåligt. Och just nu ligger de och trycker på varandra. Båda vill vara högst upp.

Och nu hamnade jag där igen. Jag virrar. Det gör jag alltid. Tänker lite för mycket, känner efter lite för mycket istället för att bara vara.


Dör

Jag var nog precis med om det äckligaste någonsin. Äcklad är vad jag är. Usch. Jag blir så äcklad av känslokalla människor, som inte har tid att tänka på något annat än sig själv och endast sitt egna välmående. Och folk som tror att de kan konstatera hur andra har det. Och folk som aldrig kan mogna och sköta konversationer på andra sätt. Jag skriver om känslor och skriver inget dumt om någon. Men nu har du fan gått för långt. Så himla ledsen och besviken. Och JA jag är ledsen, behöver inte ljuga om det. Men du borde dock sluta vara sluta vara så jävla arrogant. Näää fy! Nya andetag nu! Andas Kim fokuseeeera! Update: Det handlar om en vän jag hade en gång i tiden. Eller om det var så mycket till vän vet jag inte, men tanke på vas som skulle komma. Och om det är någon som har det lätt så är det du, för du har den förmågan att kunna lämna människor och inte känna någon skuld alls. Du har den där förmågan att inte känna när du inte vill. Grattis, du är känslokall!

Update: Det handlar om en person som en gång i tiden var en vän. Eller nja, kanske inte riktigt vän med tanke på vad hon var kapabel till att göra. Hon har den där förmågan av att bara kunna lämna något utan att känna något efter, den förmågan som gör så att hon inte behöver känna när hon inte vill. Förmågan av att vara känslokall helt enkelt. Och just nu förtjänar hon faktiskt inte att må bättre en sämst.
Karma is a bitch

Dry your eyes

Jag klädde mig så rockigt i fredags, då det var maskerad...
Så igår kunde jag bara inte låta bli att klä mig och sminka mig så snällt och sött som möjligt...Lasse Lindh - Varje litet steg

Hur kunde det bli så här fel?
Det skulle ju alltid vara du och jag..
Vi skulle ju visa varandra världen och inget fick nånsin komma mellan oss.
Men nånting kommer alltid i mellan och någon slutar alltid älska först.
Men varför kan det aldrig vara jag?
Och nu träffar du mig för att lindra ditt dåliga samvete
och för att hjälpa mig att ta mig igenom min situation.
Men jag vill inte ta mig igenom någonting..

Varje litet steg du tar och varje gång som du för,
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör,
och varje gång som du ler,
hugger det till i mitt bröst..
för jag vet att jag aldrig, aldrig, aldrig mer
kommer få ligga bredvid kalla dig för min.

Och nu när jag inte har dig, så tycker jag att jag ser dig överallt,
och när blev den här stan så liten?
Och mina vänner försöker trösta..
och drar med mig på fester och presenterar mig alltid extra artigt
men jag skiter i vilket och går alltid hem först,
och jag sover mycket mer än jag borde.
Och jag vet att det går över och kommer kännas bättre men
varför är man alltid en djävla nybörjare på sånt här?


Give me a call

Vet du hur många gånger som jag suttit med mobilen i handen och haft ditt nummer uppslaget och varit så himla nära att ringa dig? Berätta allt, skälla lite, sakna lite. Vet du hur mycket jag vill säga "Vi glömmer allt, börjar om på nytt"?
Jag hade ringt, om det inte hade varit något som hindrar mig. Men allt för mycket hindrar mig. Vill du ens? Vill jag? Vill jag ge mig ut där igen, på den hala isen?
Vill jag visa mig svag som ringer dig. När du borde vara den som bönade och ber om att ens få säga ett ord till mig.
Jag vill, men jag kan inte.

Here we go again

Ni vet filmen "Det blir aldrig som man tänkt sig"?, hur klockrent namn är inte det? Inget blir som jag har tänkt mig, nästan aldrig. Igår blev inte alls som jag hade tänkt mig. Det är inte underbart att sitta vid sergels torg klockan 4 på natten och frysa ihjäl i en timma, ensam. Inte alls underbart. Men jag kom hem vid 5 tiden, och mitt stora duntäcke har aldrig varit så skönt att linda in mig i. Att ha en katt som blir överlycklig när jag kommer hem är väl inte fy skam det heller, haha!

Ni som har följt min blogg läääänge, och då menar jag på mina andra bloggdomän också, vet att jag har haft väldigt mycket problem med huvudvärk. Problemen försvinner ju inte. Känns som att jag har haft migrän nu varje dag i en vecka, och det är ju ganska omöjligt att man har det? Suck på den.

Ingen utgång denna torsdagskväll iallafall. Blir en fin hemmakväll med besök. Vill sitta uppe hela natten och prata och sakna.


Ser du hur lycklig jag är din idiot!?

En sen sommarkväll så sprang jag på en gata i en annan stad. Skrattandes. Jag fick syn på dig och började då skratta ännu högre, hade ett bredare leende. Jag sprang förbi dig som om att jag inte hade sett dig. Ville att du skulle tro att jag är glad utan dig. Det är jag inte. 


Drömmar

Har suttit och drömt mig bort i ca två timmar nu. Varit lite i en annan värld. Låtit mig inspereras på ett nytt sätt och även kikat på olika utbildningar i bland annat New york. Jag brukar tänka att jag kanske drömmer lite för mycket ibland, men kan man verkligen drömma för mycket? Alla kan lyckas med det man vill, det gäller bara att vara ihärdig. Jag funderar kanske lite allt för ofta på om det jag gör just nu verkligen är rätt, studiemässigt. Men jag har även bestämt mig för att ta mig igenom dessa gymnasie år och sedan får jag fortsätta drömma. Men visst kan jag kanske få planera mina drömmar lite i förskott?
Jag vet iallafall att jag ska bort härifrån, för jag har nog aldrig riktigt kännt att jag passar in. Jag ska emigrera, punkt slut.


Bam Bam

Det är bra att jag har Cassandra. Och det var bra att jag ringde henne precis. Annars hade jag aldrig vetat att det var Bam Bam som jag var utklädd till igår på Halloween. De orden jag fick fram var Hoogashakka och det var väl så jag kände mig, och det var så jag trodde att jag var. Meeeen. Bam Bam it is och jag spenderade en hel del pengar på att klä ut mig till något. Nu babblar jag igen. Men Bam Bam vad cool jag var. BAAAAAAAAAAAAM.

Indestructible

Jag vill verkligen skriva av mig. Men jag finner inte riktigt några ord. Vet liksom inte vart jag ska börja. Så jag kör väl helt enkelt på ett vanligt blogginlägg som alla andra.

Heeeeej bloggen. Idag har jag legat i sängen hela dagen.
nä det där funkade inte. hejdå

RSS 2.0