Ledig

Ahlåå!
Är ledig idag och ligger nu i sängen och kikar lite på top model. Jag kan vara världens mest lata person, men jag ÄLSKAR att bara ligga i min säng en hel dag. Blir inte ett dugg uttråkad! Har precis pluggat också, duktig tjej.
Nu funderar jag på att gå ut på en promenad eller hitta på något annat skoj. Vill äta ute ikväll men plånboken håller inte riktigt med. Jag måste lära mig att spara på mina pengar..

Claudia skulle egentligen komma hit ikväll. Men tjejen har tagit bort sin facebook, vilket är lite hur dumt som helst då hon aldrig hinner svara i mobilen och har heller inte pengar för att ringa upp. Smaaaart Claudia!!

Vi hörs lite senare, pyffsie!


Kommer sakna min bebbe :((

img_8571 (MMS)

Kommer sakna min bebbe :((


I love you Koh samui

Kan man må oförskämt bra? Vet inte riktigt, men jag är iallafall på toppenhumör idag vilket jag känner att jag har varit den sista tiden. Saker börjar vända och går nu med samma riktning som mig. Känner inte heller att jag behöver springa för att komma ikapp med något. Känns bra helt enkelt.

Det ända just nu som gör mig ledsen är det som pågår i Koh samui(Thailand). Koh samui är min absoluta favoritplats på den här jorden och det är iprincip bara där jag verkligen har kännt mig hemma. Just nu är det katastrofalt oväder där nere vilket har inneburit översvämningar osv. Mycket förstörs och människor har dött. Det gör ont.

Menmen. Tänkte springa ner till VI nu och köpa choklad till desperata hemmafruar.
puss

Skola

Godmorgon! Testade att mms blogga igår och det gick ju finnemang.
Nu ska jag snart åka till skolan, blir en lång dag idag känner jag(rimmar), men I'll talk to you later.
pusspuss

Test

img_6148 (MMS)

Test


Black swan

Hallåjaaa!
Biljetten är nu bokad ner till Rhodos, och nu börjar jag förstå att det här är verklighet. Ser att några har frågat lite saker, och allt kommer besvaras så fort jag vet mer och har fixat lite saker.

Idag slutade jag tidigare så jag och söta Therese bestämde oss för att gå på spontanbio. Vi såg Black Swan. Förmodligen en av de bästa filmerna jag har sett. Dock även en av de läskigaste. Man blir otroligt psykad av filmen och jag visste inte riktigt vem jag var efteråt. Men absolut värd att se (ni klarar det, jag HATAR läskiga filmer men den här var grym).

Nu ska jag fortsätta kika på Big Brother och plugga lite. Hörs imorgon :)
puss

haha snygg tjej, skuggan gör så att det ser ut som att min näsa är så sjukt sne. Men det är lugnt!


Rhodos

Hej hörni!
nu får ni veta, för nu är allt klart.
Jag flyttar till Rhodos över sommaren. SJUKT VA? Har fått jobb där nere och nu är det bara biljetten som ska bokas. Åker om två månader, stannar i typ tre. Ännu mer sjukt!
Kommer sakna alla så jädrans mycket, men mamma har lovat att komma ner. Känner själv att jag behöver komma iväg, göra något annat helt enkelt!
Datorn kommer självklart hänga på ner, och min blogg kommer bli så rolig då kan jag lova er:)
pusspuss sålänge

There is something you should know..


Snart så

Tänkte bara kika in och säga att snart får ni mer update.
Jag måste bara fastställa lite saker och planera upp den kommande tiden, för just nu är mina tankar utspridda lite överallt.
Men förhoppningsvis kommer jag snart med lite spännande update, tills dess får ni läsa om kissies bröstoperation.
puss


Tsunami

Vill bara skänka en tanke till Japan, och de alla som har drabbats av tsunamin.
Jag var själv i Thailand, Phuket, när det katastrofala hände där. Efter det trodde man inte att det kunde hända igen, men det har det gjort. Men tackar gud att det ändå är så många som har klarat sig och att vågen inte skördade lika många dödsoffer som den gjorde i Thailand, Indonesien och flera andra länder.
Jag tänker på alla som har mist sina liv, alla som har förlorat anhöriga och även alla de som har förlorat sina hem. <3

lååångt fiiiint

håret är ofixat och jag är osminkad, men jag bjussar.
I freakin loooove it!

Ta hand om mitt hjärta

Det var som att jag försvann. Jag försvann långt bort åt helvete. Fast helvetet var egentligen himlen. En så vacker blå himmel, molnfri. Jag skulle satsa den här gången, jag skulle våga. Våga lägga mitt hjärta i någon annans händer. Dina händer var ju så fina, dom verkade så stabila. Perfekta händer för att lägga ett hjärta i. Det kändes så bra, när du stod där och höll i mitt hjärta. Det dunkade fortfarande, men i en aldeles galen rytm. Jag gav mitt hjärta till dig i hopp om att du skulle ta hand om det, för visst hade jag hittat rätt den här gången? Dina händer blev dock allt fulare.
Du tog egentligen aldrig sönder mitt hjärta, du la det bara ifrån dig, lite fint och diskret. Du la det ifrån dig så att du ibland kunde ta upp det igen och bara känna lite på det, få det att leva. Men sedan la du bort det igen, fick det att sluta slå, tog bort värmen. Gång på gång upprepade du detta moment. Du gav mitt hjärta en plågsam och långsam död. Men visst var det underbart när du väl tog upp mitt hjärta igen. Varje gång hoppades jag på att du denna gång skulle behålla det, förevigt, men det gjorde du inte. Jag hoppas dock fortfarande på att dina händer ska läka. Att de ska lära sig hur man håller i ett hjärta, hur man formar sina händer.
Jag är för tillfället för svag för att ta tillbaka saker jag en gång har gett bort. Så du får behålla mitt hjärta, ett tag till. Snälla, ta hand om det.
Dina händer var ju så perfekta.


(Med brist på annat så får ni läsa den första "kärlekstexten" som jag publicerade på min gamla blogg)
(Hans händer var aldrig perfekta, och han stampade egentligen bara på mitt hjärta)


I'm a rebel, but i do it with class

Tjenixen.
Jag har börjat få en såndär bloggtorka igen. Har ingen inspiration till vad jag ska skriva.

Jag mår så jävla illa och har så jävla ont i magen kan jag ju börja med att säga. Hoppas verkligen att jag inte är på g att bli magsjuk, för det är absolut det värsta jag vet. Förhoppningsvis mår jag såhär på grund av min nya medicin som jag började med idag (var hos hudläkaren). Egentligen är det inte så farligt som jag tror fick jag veta, det kanske är jag som ser det allra mest trots allt. Menmen, ny medicinering, som jag inte riktigt kommer våga fortsätta med nu med tanke på hur jag mår. Så det får vänta några dagar, då jag har mycket som ska fixas nu de kommande dagarna.

På torsdag sker en lite stor förändring. Ni alla vet väl att jag klippte av mitt hår för några veckor sedan? Jag har verkligen försökt vänja mig, försöka se mig snygg i det, men det går bara inte. Kan inte klä på mig det jag vill, endast söta toppar, annars tycker jag att jag ser manlig ut. haha. Jag är inte så mycket för söta toppar. Dessutom måste jag ha något som täcker axlarna och gärna armarna, annars ser jag ännu manligare ut. Sjukt? Jag vet.

Så på torsdag sätter jag iallafall i hårförlängning med keratinvax, lovar att visa hur resultatet blir. Jag är sjukt nervös, men glad!


Karma is a bitch

Jag mår så himla bra just nu faktiskt, förutom att jag är trött ioförsig.
Snart kommer Lisa hit för lite övernattning och middag, mys!

Efter måndagens knasiga bravader så känner jag mig för att ligga lite lågt med festandet så jag får se om det blir något sådant imorgon. haha.

Sen vill jag bara påpeka hur otroligt pinsamma vissa människor är, och vad dom kan göra för att förstöra för andra. Ännu värre när dom inte lyckas, men fortfarande tror det.

puss&kram på er!


RSS 2.0