-

Tjena.
Har inte mått så bra på senaste, så har blivit lite glest med inlägg här och istället fokus på annat. 
En liten blandning mellan fysisk och psykisk ohälsa. Och det där lät 100 gånger värre än vad det egentligen är haha. 
Känt mig ledsen, förvirrad och frustrerad. Men efter samtal med min kära mor igår så känns det lite bättre.   

Annars är det väl inte så mycket som har hänt. Har valt mina kurser för vårterminen samt bestämt mig för att läsa en nutrition kurs över vintern, online. 
Varit ute och partajat i helgen, inga galna kvällar men det var kul. 

Finals startar nu så det blir till att försöka fokusera helt på plugg nu de närmsta två veckorna. All in! 
Dags för 6 timmars lektion igen, men äntligen får vi jobba själva då det är dags för final project, så allt blir lite mer fritt. 
Senaste dagarna har jag pluggat, ovanligt va? Har en stor inlämning idag så det har legat i fokus. 

Imorgon ska vi på fieldtrip, ser fram emot det. Vi ska till california market center, dit alla buyers åker för att köpa in saker till butiker osv. Min dröm är ju att jobba inom det så det blir nog intressant. 

Fyfan vad tråkig min blogg är föresten. Men den är mest till för mina närmsta och framförallt för mig själv, att jag ska kunna ha något att titta tillbaka till. Så jag mer om ursäkt för vissa meningslösa inlägg, som detta. Perfect Sunday

Igår regnade det i LA, hela dagen. Ni som känner till la vet att det aldrig regnar här, så det är nästan så att man får en chock samt uppskattar det lite. Mysigt med grått och regn. Blev iallafall en typisk regndag hemma med skräckis samt lite fix. 
Senare under kvällen blev jag upphämtad för att åka till en bankomat som säljer cupcakes. Jaaa en cupcake bankomat, helt fantastiskt!! Därefter blev det ännu mer filmmys med vin och cupcakes, en perfekt regnig söndag helt enkelt. Var så seg hela dagen så när jag kom hem inatt somnade jag direkt när jag hade krupit ner i min säng.

Idag är det måndag, vilket betyder städ/pluggdag. Har en del projekt som jag måste finish up. Även molnigt idag så det spelar inte så stor roll att jag blir instängd här hemma. Dock så är jag fortfarande väldigt trött så det blir till att överdosera kaffe.

Mår förlvrigt mycket bättre nu efter det som hände under lördagsnatten. Efter regn kommer solsken, litterally 😊Breaking point

Fyfan för gårkvällen. 1oak var kul med grabbarna men på efterfesten hände det alldeles för mycket för mig att klara av. Skakade av ilska större delen av festen och ville bara därifrån, det var liksom inte en sak som hände, utan det var incident efter incident efter incident. 
När jag kom hem ville jag bara gräva ner mig under jorden och gråta mig till sömns. 
Tackar livet för mina underbara fantastiska vänner som fanns där för mig igår och lugnande ner mig mitt i all kaos och panikångest❤️.

RSS 2.0