Val, jävla val

Helvete, jag valde fel jacka imorse. Jag bestämde ju mig igår för att jag skulle ha den fina som jag alltid känner mig snygg i. Varför duschade jag håret igår kväll istället för på morgonen? Lockarna blev ju inte alls som jag hade tänkt mig. Är jag finare i platt hår kanske?
Jag skulle ha jeans idag, vad hände med det? Nu blev det dom där tråkiga legginsen igen som jag har några för många par av, men som jag älskar innerligt när jag sitter i min arbetsstol.
Jag är hungrig, så jag äter.
Men hur tänkte jag där? Hur ska jag klara av min jävla mage om jag äter frukost, jag kommer ju ändå inte klara av smärtan.

Bekvämligheter för en stund förvandlas senare om till ångest.
Jag frös, därför blev det den varmare jackan. Jag ångrade det, för jag skulle ju träffa honom och då vill jag känna mig finare än någonsin.

Jag vet inte riktigt om det är stora problem som får dom små sakerna att kännas värre än vad dom egentligen är. För när jag satt där på tunnelbanan så ville jag nästan gråta. Det var fel jacka, mitt hår såg ut som ett fågelbo och DESSUTOM så hade jag glömt mina kort i den tredje jackan.

Jag tror att jag måste finna lite balans igen. Det är det här med våren som kommer ikapp. Och jag hamnar ej i fas med utvecklingen. Stannar kvar och stampar.
Dom senaste dagarna har jag känt mig lite som jag gjorde i nian. Eländig, tråkig, och ful.

Detta är absolut inget inlägg som jag söker medömkan i. Dessutom tror jag att det bara är jag som läser denna blogg, så hade det varit det jag var ute efter så hade jag nog gått till väga på annat vis, haha.
Ett väldigt lojt inlägg från en något förvirrad tjej helt enkelt.
Nu ska jag sova och hoppas på att jag för rätt val imorgon, för åh vad jag hatar att känna att något har blivit fel.

Puss och kram.


Kommentarer
Postat av: /

småsaker som ingen annan tänker på. du är fin som du är.

2013-01-19 @ 19:26:09
Postat av: Anonym

Jag läser / ditt trognaste fan
ps, slår vad om att du var sexig med dina stora läppar i alla fall !

2013-01-21 @ 17:17:50
URL: http://bitchisclassy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0